Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

School of Accountancy

De School of Accountancy van het Harmon College of Business and Professional Studies van de University of Central Missouri zet zich in om u een studentgerichte, toegepaste boekhoudkundige opleiding te bieden die leidt tot uw professionele succes.

Eindeloze Carrièremogelijkheden

Accountants zijn financiële specialisten die centraal staan in alle bedrijfssectoren. Met een diploma in Accountancy van de University of Central Missouri , wordt u de professional die met iedereen samenwerkt - van particulieren en kleine bedrijven tot grote bedrijven, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

Geweldige baanzekerheid

Het maakt niet uit hoe de economie het doet, bedrijven hebben accountants nodig. Er zijn meer posities dan accountants om ze te vullen. Deze vraag naar accountants betekent dat u een beginnend salaris geniet dat hoger is dan in andere zakelijke gebieden. Dit betekent ook dat je tal van kansen hebt voor stages en instapposities.

Betrokkenheid van studenten

Onze studenten zijn betrokken bij organisaties en activiteiten die mogelijkheden bieden om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en interactie te hebben met studenten en professionals.

Accountancy studentenorganisatie

ASO biedt geweldige mogelijkheden om buiten het klaslokaal betrokken te raken. Deze organisatie richt studenten op de major en het beroep van accountant. Als accountant-majoor bent u automatisch kosteloos lid van ASO.

Beta Alpha Psi

BAP is een erelijst voor financiële studenten en professionals. Het primaire doel van Beta Alpha Psi is het aanmoedigen en erkennen van scholastieke en professionele excellentie op het gebied van zakelijke informatie. Beta Alpha Psi biedt u veel mogelijkheden om te communiceren met professionals.

Vrijwillige belasting bij inkomensbelasting

VITA wordt elk belastingseizoen op de campus aangeboden. Je gaat naar opleidingssessies om gecertificeerd te worden en vervolgens als vrijwilliger om inkomstenbelastingaangiften voor UCM-studenten, -personeel en het grote publiek voor te bereiden. De praktische ervaring die u zult opdoen, is van onschatbare waarde, net als de dienstverlening aan onze vele belastingbetalende deelnemers.

AACSB Accountancy Accreditation

Naast de School of Business Administration, zijn onze Accountancy-programma's afzonderlijk geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), dus je weet dat je een diploma behaalt dat telt in de echte wereld.

Major, Bachelor of Science in Degree Bedrijfsadministratie

Het ontwerp van de undergraduate-titel voor boekhoudkundige studenten is om studenten te voorzien van voldoende technische en professionele boekhoudkundige kennis, evenals de vaardigheden die de basis vormen voor een carrière in de boekhouding en om deel te nemen aan een levenslang leerproces. Het programma Accountancy heeft de volgende niet-gegradueerde programmadoelen en doelstellingen voor het leren van studenten geïdentificeerd:

Doel 1: Accountingvaardigheden

1.1: Studenten kunnen boekhoudproblemen oplossen met behulp van geschikte methoden.

1.2: Studenten kunnen boekhoudrapporten opstellen en interpreteren.

Doel 2: Professionele verantwoordelijkheden - studenten zullen de ethische en regelgevende verantwoordelijkheden van een accountant begrijpen.

2.1: Student kan professionele gedragsnormen toepassen om ethische dilemma's op te lossen.

2.2: Studenten kunnen relevante wettelijke verantwoordelijkheden identificeren.

Doel 3: Vaardigheden informatietechnologie

3.1: Studenten kunnen boekhoudkundige informatietechnologie effectief gebruiken.

3.2: Studenten kunnen de resultaten van accountinganalyses interpreteren.

Doel 4: Communicatie - studenten zullen effectief communiceren.

4.1: Studenten kunnen effectieve mondelinge communicatie demonstreren.

4.2: Studenten kunnen effectieve schriftelijke communicatie demonstreren.

Opleiding te volgen in:
Engels
University of Central Missouri

Zie 25 andere vakken van University of Central Missouri »

Laatst bijgewerkt op December 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
451 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019