Bachelor in accountancy en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De graad Accountancy en Financiën van Lincoln is bedoeld om studenten uit te rusten met beroepsgericht en academisch rigoureus onderwijs in een programma dat ook de mogelijkheid biedt voor vrijstellingen van een aantal professionele accountantsorganisaties. Het programma biedt de kans om praktische en theoretische vaardigheden te ontwikkelen in zowel de aard als de mechanica van financiële informatie.

Deze cursus biedt studenten de mogelijkheid om kritisch denkende vaardigheden, kennis en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn door leidinggevenden en besluitvormers in het bedrijfsleven. Het vermogen om kritisch te reflecteren over hun rol, zowel als privépersoon als als lid van de samenleving, wordt ook overwogen.

Accreditaties

De cursus biedt vrijstellingen van elementen van onderzoek voor het volgende:

  • Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA)
  • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
  • Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW)
  • Vereniging van internationale accountants (AIA).

Afhankelijk van de gevraagde uitzonderingen, kunnen studenten worden gevraagd specifieke modules te volgen. Andere vrijstellingen worden bereikt na voltooiing van de cursus.

Hoe je bestudeert

Naast een inleiding tot accountancy en financiën, introduceert het eerste jaar studenten tot de belangrijkste elementen van een bedrijf. Het tweede jaar bouwt voort op deze stichting met financiële boekhouding, management accounting, financieel management en internationale economie. Naast een gespecialiseerd onderwerp kan worden gekozen uit opties zoals audit en assurance, hedendaagse vraagstukken voor het bankwezen, internationaal bankieren en ontwikkeling, of financiële markten en instellingen. De mogelijkheid om vaardigheden in SAGE-accounting te ontwikkelen, is in het tweede jaar ingebed in het programma.

In het laatste jaar hebben studenten de mogelijkheid om financiële boekhouding, financieel management en managementaccountancy op een gevorderd niveau te onderzoeken en kunnen ze hun diploma aanpassen door een keuze te maken uit een reeks opties afgestemd op individuele interesses en loopbaanambities.

Optionele laatstejaarsmodules kunnen zijn: belastingen, persoonlijke financiële planning, financiële strategie, private banking en vermogensbeheer en gedragsfinanciën en economie.

Daarnaast is er voor alle voltijdstudenten de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaarlange stage te volgen. De universiteit ondersteunt studenten met hun aanmeldingen voor stages. Stages kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en hun leren in de praktijk toepassen. Meer details over de potentiële kosten van deze plaatsingen worden beschreven op het tabblad Functies.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academiejaar variëren. Over het algemeen ligt er een sterke nadruk op schriftelijke examens om te voldoen aan de vereisten van de professionele accountantsorganisaties. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

Bij Lincoln International Business School hebben we een internationaal perspectief en ons onderzoek informeert ons over al onze cursussen. Wij doen onderzoek met bedrijven, overheid en non-profit organisaties om kennis en inzicht te verdiepen om een tastbaar verschil te maken voor de industrie en de samenleving. Gebieden van onderzoeksexpertise omvatten marketing, supply chain management, ondernemerschap, organisatiestudies, ontwikkelende gemeenschappen en economische ontwikkeling.

Student Managed Investment Fund

De Lincoln International Business School heeft een nieuwe kans voor onze studenten in onze financiële en bancaire programma's. De bedrijfsschool heeft een investeringsfonds opgezet voor studenten om ervaring op te doen met het kopen van aandelen om een ​​portefeuille te creëren, met als doel positieve resultaten te bereiken door analyse van de aandelenmarkt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

Als u meer informatie wilt over de toelatingseisen of wilt bespreken of de kwalificaties die u momenteel bestudeert acceptabel zijn, neem dan contact op met het Admissions-team op 01522 886097 of stuur een e-mail naar admissions@lincoln.ac.uk

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder