Bachelor in analytische financiën

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De bacheloropleiding Analytical Finance bereidt je voor op een uitdagende carrière in de internationale financiële wereld. Door u een solide basis te geven in de wiskunde, leert u onder andere een kwantitatieve analyse van de financiële markten en het beheer van financiële portefeuilles.

Het programma

Het internationale programma Analytical Finance geeft je een solide basis in Wiskunde / Toegepaste Wiskunde, Economie en daarnaast kennis in Bedrijfskunde. Om je voor te bereiden op een carrière in de financiële sector, worden geavanceerde financiële software en programmeertalen gebruikt in het lesproces. De focus van het programma ligt op het gebruik van geavanceerde wiskundige hulpmiddelen om problemen in de praktijk op te lossen.

De opname van docenten uit de financiële sector is een belangrijk kenmerk van het programma.

Analytical Finance is internationaal georiënteerd en wordt volledig in het Engels gegeven. Het trekt zowel internationale als Zweedse studenten aan.

Werkgelegenheid en toekomstperspectieven

In de moderne financiële sector is er een grote vraag naar wiskundigen met kennis van financiën en economie. Het programma Analytical Finance is ontworpen om aan die vraag te voldoen. Als afgestudeerde van dit programma, heb je een competitieve kwalificatie voor het verkrijgen van een aantrekkelijke positie bij een bank, in de beleggings- en verzekeringssector, bij de overheid of bij een financiële instelling.

Als je je opleiding afrondt met een bachelor in wiskunde / toegepaste wiskunde, kun je ook een functie verwerven in het bedrijf, door te werken met informatietechnologieën en andere vakgebieden.

Je hebt ook de mogelijkheid om je opleiding voort te zetten door de tweejarige masteropleiding Financial Engineering of de tweejarige masteropleiding Engineering Mathematics aan de Mälardalen University of een andere instelling voor hoger onderwijs of universiteit waar ook ter wereld te volgen.

Collegegeld

Voor studenten buiten de EU / EER:

  • Honoraria eerste semester: 57500 SEK
  • Totale programmakosten: 345000 SEK

Specifieke toelatingseisen

Studies in Advanced Mathematics van 3 jaar vanaf Upper Secondary School met een Science-profiel en een TOEFL-testresultaat, een minimumscore 575 met een TWE-score van ten minste 4,5 (PBT) of 90 met een TWE-score van ten minste 20 (iBT ) / IELTS-testresultaat met een algemene bandscore van minimaal 6,5 en geen bandscore lager dan 5,5.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct resea ... Lees meer

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16700 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Lees Minder
Västerås , Eskilstuna + 1 Meer Minder