Read the Official Description

De bacheloropleiding Analytical Finance bereidt je voor op een uitdagende carrière in de internationale financiële wereld. Door u een solide basis te geven in de wiskunde, leert u onder andere een kwantitatieve analyse van de financiële markten en het beheer van financiële portefeuilles.

Het programma

Het internationale programma Analytical Finance geeft je een solide basis in Wiskunde / Toegepaste Wiskunde, Economie en daarnaast kennis in Bedrijfskunde. Om je voor te bereiden op een carrière in de financiële sector, worden geavanceerde financiële software en programmeertalen gebruikt in het lesproces. De focus van het programma ligt op het gebruik van geavanceerde wiskundige hulpmiddelen om problemen in de praktijk op te lossen.

De opname van docenten uit de financiële sector is een belangrijk kenmerk van het programma.

Analytical Finance is internationaal georiënteerd en wordt volledig in het Engels gegeven. Het trekt zowel internationale als Zweedse studenten aan.

Werkgelegenheid en toekomstperspectieven

In de moderne financiële sector is er een grote vraag naar wiskundigen met kennis van financiën en economie. Het programma Analytical Finance is ontworpen om aan die vraag te voldoen. Als afgestudeerde van dit programma, heb je een competitieve kwalificatie voor het verkrijgen van een aantrekkelijke positie bij een bank, in de beleggings- en verzekeringssector, bij de overheid of bij een financiële instelling.

Als je je opleiding afrondt met een bachelor in wiskunde / toegepaste wiskunde, kun je ook een functie verwerven in het bedrijf, door te werken met informatietechnologieën en andere vakgebieden.

Je hebt ook de mogelijkheid om je opleiding voort te zetten door de tweejarige masteropleiding Financial Engineering of de tweejarige masteropleiding Engineering Mathematics aan de Mälardalen University of een andere instelling voor hoger onderwijs of universiteit waar ook ter wereld te volgen.

Collegegeld

Voor studenten buiten de EU / EER

Honoraria eerste semester: 57500 SEK

Totale programmakosten: 345000 SEK

Specifieke toelatingseisen

Studies in Advanced Mathematics van 3 jaar van de Upper Secondary School met een Science-profiel en een TOEFL-testresultaat, een minimumscore van 575 met een TWE-score van ten minste 4,5 (PBT) of 90 met een TWE-score van ten minste 20 (iBT ) / IELTS-testresultaat met een totale bandscore van minimaal 6,5 en geen bandscore onder 5,5.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Mälardalen University »

Last updated November 25, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
345,000 SEK
voor studenten buiten de EU / EAA
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019