Bachelor In Architectuur In Architectuurontwerp

Royal University for Women

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Architectuur In Architectuurontwerp

Royal University for Women

Royal University for Women" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/43/43549_rsz_cad_20_0.jpg" alt="Royal University for Women" />

Van dit Academiejaar College of Art

De categorie vakken die worden gegeven omvat onder meer Fundamentele Cursussen Architectuur, Architectuur Major Requirements, Architectuur Keuzevakken en Major Supporting Courses en Liberal Art-cursussen, volgens de richtlijnen van de NAAB (National Architectural Accreditation Board).

Een stagecursus helpt de studenten om professionele praktijken in het veld te verkennen en het afstudeerproject stelt je in staat om een ​​project van concept tot eindproduct te doen met behulp van de theorie en het ontwerp die in het programma worden geleerd. Architectural Design-programma zal de studenten in staat stellen hun kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen die relevant zijn voor onmiddellijke tewerkstelling.

Het programma zal hen ook helpen de methoden voor onderzoek en voorbereiding van de opdracht voor een ontwerpproject te begrijpen en voldoende kennis te verschaffen van de bouwindustrieën, organisaties, voorschriften en procedures die betrokken zijn bij het vertalen van ontwerpconcepten naar gebouwen en het integreren van plannen in algehele planning. Dit zal ook studenten in staat stellen om zich in de toekomst voor te bereiden op een verscheidenheid aan loopbanen in onderzoek en onderwijs.

Royal University for Women" src="//cdn03.masterstudies.com/element_db/43/43539_Dorm_Pic_0.jpg" alt="Royal University for Women" />

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Bahrein - Riffa, Zuid
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Bahrein - Riffa, Zuid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan