Bachelor in automatisering en besturing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma Automation and Control richt zich tot diegenen die vloeiend willen zijn in moderne methoden van softwareontwikkeling, netwerktechnologieën van verschillende schaal en managementinformatiesystemen voor verschillende doeleinden.

doelstellingen van het programma

Programmeer me Educatieve doelstellingen zijn brede uitspraken die de loopbaan en professionele prestaties beschrijven die het programma dat ik afgestudeerden bereid is te bereiken.

Binnen drie tot vijf jaar na het behalen van een bachelordiploma in automatisering en besturing aan de Kazachs-Britse Technische Universiteit, verwachten we van onze afgestudeerden dat ze alle of de meeste van de volgende mijlpalen behalen in de zin dat ze:

 • Ervaren en technisch competente ingenieurs op het gebied van automatisering en besturing met een solide basis in engineering en technologie waarmee ze een reeks verschillende benaderingen voor probleemanalyse en synthese kunnen toepassen, evenals verschillende oplossingsstrategieën bij het aanpakken van complexe technische problemen in de industrie .
 • Competente, toegewijde en capabele leden en leiders van systeemontwerp-, ontwikkeling- en engineeringteams, in staat om onafhankelijk, professioneel en effectief te functioneren bij het toepassen van de conceptuele kennis en engineeringvaardigheden die zijn opgedaan tijdens hun stints bij KBTU en later in hun loopbaan in verschillende automatisering en controle gerelateerde projecten op hun respectievelijke werkplekken.
 • Technologische pioniers en veranderingsagenten, omdat zij hun conceptuele kennis en engineeringvaardigheden niet alleen gebruiken voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van ultramoderne automatisering en besturingsgerelateerde tools, technieken en technologieën, maar ook voor het katalyseren van verandering op de werkplek en in de economie in het algemeen.
 • Levenslange lerenden die zich in formele zin zullen inschrijven voor, en met succes afstuderen aan, meer geavanceerde graduate en professionele onderwijs- en certificeringsprogramma's die nationaal en / of internationaal erkend zijn in techniek, wetenschap of zaken, en die, meer informeel, zijn en zullen wijs genoeg blijven om de hiaten of tekortkomingen in hun eigen kennisbanken in de loop van de tijd te diagnosticeren, analyseren en te verhelpen door zelf uit de omgeving te halen wat ze kunnen.

Uitkomsten van studenten

Studentenresultaten zijn beperktere uitspraken die beschrijven wat studenten moeten weten en kunnen doen op het moment van afstuderen. Deze hebben betrekking op de vaardigheden, kennis en gedragingen die studenten verwerven in hun toelatingsexamen door middel van het programma .

 • Begrijpen - Begrijpen van de wiskundige en fysische grondslagen van automatisering en controle, en hoe deze worden gebruikt in elektronische apparaten en systemen; om te beseffen dat technische kennis op ethisch verantwoorde wijze moet worden toegepast voor het welzijn van de samenleving.
 • Vragen stellen: kritisch evalueren van alternatieve aannames, benaderingen, procedures, afwegingen en resultaten met betrekking tot technische problemen.
 • Ontwerp - Een verscheidenheid aan elektronische en / of computergebaseerde componenten en systemen ontwerpen voor toepassingen zoals signaalverwerking, communicatie, computernetwerken en besturingssystemen.
 • Lead - Om teams van ingenieurs te leiden bij het ontwerpen van een project; deel te nemen aan een team in verschillende rollen en te begrijpen hoe zij bijdragen aan het volbrengen van de takenreeks.
 • Communiceren - schriftelijke en mondelinge communicatie gebruiken om werk te documenteren en projectresultaten te presenteren en een hoog vaardigheidsniveau in het Engels hebben.

Hoofd gerechten

 • Introductie in de informatica
 • Programmeertechnologieën
 • Hogere wiskunde I, III
 • Engels I, II
 • Natuurkunde I

Carriere vooruitzichten

Het succes van onze afgestudeerden gedurende verschillende jaren heeft hun hoge kwaliteit en het kwaliteitsonderwijs dat zij bezitten in IT bewezen. Binnen hun professionele portfolio kan men ook kwaliteiten als ruimdenkend perspectief, professionele kennis en praktische vaardigheden, analytisch denken en effectief teamwerk vinden. We hopen oprecht dat onze studenten hetzelfde niveau zullen behouden en verder zullen slagen in het veroveren van de hoogtes van professionaliteit en uitmuntendheid.

Contact details:

Adres: Almaty, Tole Bi St., 59, 332 cab.
Telefoon: 7 (727) 2725615, 2725129
E-mail: study.international@kbtu.kz

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of ... Lees meer

KBTU considers its mission to provide high-quality education for future leaders in business and industry, to promote innovative technologies and research in the most advanced and prospective areas of science for the benefit of the region and the country as a whole. The strategic vision of the University is to promote the ideals of academic excellence, scientific progress, and national well-being, to maintain the status of an undisputed leader in the field of technical and business education. The major goals and ambitions of the university are the creation of a scientific and educational center with highly qualified scientific and pedagogical potential and a developed modern material and technical base, the development of a dual vocational training, training of highly qualified specialists who have professional and personal competencies with emphasis on financial, power-generating sector, spheres of high and information technologies and the maritime industry. Lees Minder