Bachelor in automatisering van technologische processen en productie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afgestudeerden van onze universiteit die binnen dit programma hebben gestudeerd, werken met succes bij de grootste ondernemingen en wetenschappelijke organisaties in Rusland en in het buitenland, bekleden functies van afdelingshoofden en laboratoria tot hoofdconstructeurs en directeuren.

Productieautomatisering is een proces in de ontwikkeling van machineproductie, waarbij de functies van beheer en controle die door een man werden uitgevoerd vóór de wending naar apparaten en geautomatiseerde applicaties. Introductie van automatisering op productie laat de arbeidsproductiviteit en de outputkwaliteit aanzienlijk verhogen, minimaliseert de hoeveelheid personeel in verschillende productiegebieden.

Automatisering van het technologische proces is een verzameling van methoden en middelen, bedoeld voor het realiseren van systemen die het mogelijk maken om het technologische proces zelf te managen zonder de participatie van de mens, of om een man de kans te geven de belangrijkste beslissingen te nemen. Als gevolg van de automatisering van het technologische proces verbeteren de efficiëntie, veiligheid, de economie van productieprocessen en ook de productie-ecologie.

Een afgestudeerde bachelor in dit vakgebied is een specialist met een volledig bereik, gekwalificeerd op het gebied van computertraining. Zijn taken zijn: ontwerp met behulp van moderne CAD-tools, computersimulatie van productieobjecten, geautomatiseerde ontwikkeling van technologische processen, inclusief apparatuur met numerieke besturing en automatische productiesystemen.

Deze competenties en kennis zullen een afgestudeerde van onze universiteit gemakkelijk laten wennen, zowel in de productie van machines als in andere productiegebieden.

Een bachelor op dit gebied kan werken op elk gebied van wetenschap en technologie, gericht op de productie van concurrerende goederen van machines, waaronder:

  • gebruik van moderne ontwerpmethoden;
  • implementatie van constructie- en technologische informatiemiddelen en geautomatiseerd ontwerp;
  • kennis van beheers- en andere technologisch georiënteerde systemen;
  • organisatie en beheer van productie.

Het trainingsprogramma omvat oefeningen bij de toonaangevende bedrijven voor machinebouw, waar studenten de bijbehorende ervaring en competenties krijgen.

Afgestudeerden van onze universiteit die binnen dit programma hebben gestudeerd, werken met succes bij de grootste ondernemingen en wetenschappelijke organisaties in Rusland en in het buitenland, bekleden functies van afdelingshoofden en laboratoria tot hoofdconstructeurs en directeuren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. Univers ... Lees meer

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. University obtains a well-developed infrastructure, ensures high professional level and influences forming of social qualities of students for their successful integration in the international economy. According to the strategy of University Lees Minder