Bachelor in bankwezen en financiën

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Lincoln's Banking and Finance-diploma is bedoeld voor diegenen die een carrière in de financiële sector nastreven in rollen zoals een effectenanalist, financieel of beleggingsbeheerder of als een particuliere, commerciële of investeringsbankier.

Tijdens deze cursus worden studenten gestimuleerd om te leren hoe de economie werkt, hoe beslissingen worden genomen in het bank- en financiewezen en hoe financiële systemen en kapitaalmarkten opereren in een internationale context. Ze worden uitgenodigd om te onderzoeken hoe het overheidsbeleid de algehele beursindex beïnvloedt, hoe corporate actions de aandelenkoersen beïnvloeden en hoe private en zakelijke welvaart wordt gecreëerd.

Veel academici die Banking and Finance in Lincoln doceren, beschikken over de kennis en praktische expertise die is opgedaan met ervaring in de sector, waardoor studenten de kans krijgen om te leren over scenario's uit de echte wereld.

Studenten kunnen de basis leggen van economische principes, boekhouding en financiën, en analyse van bedrijfsgegevens voordat ze doorgaan met meer geavanceerd financieel en bankmanagement. Laatste jaar studenten kunnen kiezen uit optionele modules om zich te concentreren op gebieden van bijzonder belang.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Tijdens deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder essays, examens, mondelinge presentaties en practica.

In het eerste jaar bestaat de beoordeling uit 32% cursussen, 10% praktische examens en 58% schriftelijke examens. In het tweede jaar neemt dit toe tot 50% cursussen, 1% praktische examens en 49% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 45,5% cursussen, 8,5% praktische examens en 46% schriftelijke examens.

Kenmerken

Student Managed Investment Fund

De Lincoln International Business School heeft een nieuwe kans voor onze studenten in onze financiële en bancaire programma's. De bedrijfsschool heeft een investeringsfonds opgezet voor studenten om ervaring op te doen met het kopen van aandelen om een ​​portefeuille te creëren, met als doel positieve resultaten te bereiken door analyse van de aandelenmarkt.

Studenten zullen echt geld beheren met het doel van een positief rendement en het beheren van risico's. Hao Quach, veteraan in de branche en oud-docent, zal de studenten gedurende de hele loopbaan ondersteunen, met jarenlange ervaring in alle aspecten van investment banking en 20 jaar lesgeven in meerdere landen. Hao zal zijn ervaring gebruiken om de stabiliteit van het fonds te waarborgen en begeleiding te bieden .

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig om een cijfer 5 (B) in Wiskunde op te nemen, een 4 (C) in het Engels en een ander GCSE beoordeeld op 4 (C) of hoger. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder