Bachelor in bedrijfs- en bedrijfsontwikkeling

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Business and Enterprise Development-graad in Lincoln is bedoeld voor studenten die willen leren over bedrijfsmanagement en theorie, terwijl ze hun eigen bedrijf op willen bouwen in een ondersteunende en professionele omgeving.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om bedrijfsrecht, ethisch en sociaal verantwoord ondernemerschap, de beginselen van bedrijfs- en bedrijfsvoering, e-business en marketing te bestuderen en moedigt studenten aan om het leren in de praktijk te brengen binnen een gestructureerd programma van theoretische studiebeurzen.

De startups van studenten zullen hun basis hebben in Sparkhouse, het bedrijvencentrum van de universiteit, dat een creatieve en professionele omgeving biedt voor studenten om samen te werken met gelijkgestemde individuen. Sparkhouse's Business Incubation Team biedt gespecialiseerde diensten, waaronder een reeks praktische trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden om studentenbedrijven te helpen groeien en ontwikkelen in hun vroege jaren.

Studenten sluiten zich aan bij de Lincoln International Business School met toegang tot haar bedrijfsnetwerken en academici die gespecialiseerd zijn in onderzoek naar kleine bedrijven en duurzaam ondernemerschap. Er zijn mogelijkheden om te profiteren van mentorschap van leden van de adviesraad van de school en het bedrijfsleven van de stad.

Hoe je bestudeert

In eerste instantie hebben studenten de mogelijkheid om de basis te leren van de ontwikkeling van kleine bedrijven in een ethische en ondernemende context. Ze worden aangemoedigd om op een creatieve en strategische manier te werken aan het ontwikkelen van een bedrijfsplan op zichzelf of met een groep medestudenten.

In het tweede jaar beginnen studenten hun eigen bedrijf te runnen vanuit Sparkhouse. Tweede en laatstejaars studenten kunnen kiezen uit optionele modules om zich te concentreren op gebieden van bijzonder belang en zullen naar verwachting ten minste twee dagen per week hun bedrijf doorbrengen. Daarnaast kunnen studenten worden uitgenodigd om deel te nemen aan optionele excursies, wat extra kosten met zich mee kan brengen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar is de beoordeling 63% cursussen, 15% praktische examens en 22% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 62% cursussen, 6% praktische examens en 32% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 74% cursussen, 10% praktische examens en 16% schriftelijke examens.

Tijdens deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder essays, examens, mondelinge presentaties en practica. De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder