Afgestudeerden van deze opleiding hebben de analytische vaardigheden om complexe bedrijfsproblemen te identificeren en op te lossen, een zeer gewaardeerde vaardigheid in de huidige volatiele arbeidsmarkt. Ze zullen ook in staat zijn om de aantallen te analyseren en effectieve zakelijke beslissingen te nemen. De afdeling werkt om studenten te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een succesvolle carrière en het nastreven van extra onderwijs.

Vereisten voor de major in Bedrijfskunde

De Business Administration Major bestaat uit 48 sh inclusief *:

Stichting Core:

Opmerking: Een vereiste cursus in een grote school van de Reeves School of Business mag niet worden gebruikt als keuzevak voor een andere grote school van de Reeves School of Business.

Vereisten voor de minor of aA Concentration in Business Administration

18 sh-12 sh funderingskerncursussen (ACC 2510, ACC 2530, ECO 2610 en ECO 2620); en 6 jaar hogere boekhoud-, marketing-, financiële economie- of bedrijfscursussen.

De minor Business Administration en AA in Business Administration bestaat uit 18 sh inclusief *:

Vereiste vakken: 12 sh

ACC 2510

Aanvullende eisen: (6 sh keuzevakken)

Selecteer twee cursussen (6 sh) uit alle boekhoudkundige, marketing-, financiële economie- of bedrijfscursussen op het hoogste niveau.

stages

Bedrijfskunde studenten binnen de Reeves School of Business zijn verplicht om ten minste een stage te nemen op een deelnemende werksite. Academic credit wordt gegeven voor deze stage via BUS 3450 en 4160 (stage). Studenten kunnen meer dan één dergelijk programma volgen op voorwaarde dat ze aan de eisen van de cursus voldoen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op December 8, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet