Bachelor in bedrijfsbeheer en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties hier en elders? Het gevoel van ondernemerschap leeft in je ziel? Word je lid van een managementteam? Ongeacht uw ambities, deze bedrijfsadministratie- en managementprogramma's zijn gericht op een algemeen begrip van de organisatorische context en de bedrijfswereld. Ze zijn ontworpen om u een ethisch, hardwerkend en analytisch persoon te maken.


Studentenprofiel

Verlangen om leiderschap te ontwikkelen en uit te oefenen. Houd van de uitdagingen. Heb interesse in projectmanagement Blijf op de hoogte van technologische innovaties Wordt gestimuleerd door het oplossen van problemen. Heb een sterke neiging voor teamwork.


Programma-overzicht

De programma 's Bedrijfskunde en Management bieden u algemene kennis van boekhouding, financiën, management, marketing, economie en productie en personeelsbeheer. Je training wordt verrijkt door excursies en concreet leren; Bedrijfsbezoeken, simulaties, debatten en case-studies behoren tot de strategieën die door de faculteit worden gebruikt om inhoudintegratie te bevorderen.


Toelatingsvoorwaarden

Toelating van buitenlandse kandidaten van middelbare scholen

De Université de Hearst accepteert aanvragen van studenten over de hele wereld voor undergraduate studies. Je moet je middelbare schoolprogramma hebben afgerond voordat je undergraduate studies aan de Université de Hearst . Je moet ook een certificaat overleggen voor de universitaire voorbereidingscursussen die je hebt gevolgd op de middelbare school. U hebt meestal een algemeen gemiddelde van ten minste 70% (B) of het equivalent nodig om in aanmerking te komen voor de meeste niet-gegradueerde programma's. Natuurlijk, als uw cijfers boven het minimumgemiddelde liggen, zijn uw kansen op opname beter.

Toelating van buitenlandse aanvragers van universiteiten en hogescholen

De Université de Hearst accepteert ook aanvragen voor buitenlandse studenten en hooggekwalificeerde buitenlandse studenten die studeren aan andere erkende universiteiten of hogescholen die willen overstappen naar een tweede of derde jaar eerste cyclus. Als dit uw geval is, hangt uw geschiktheid af van de scores behaald in de vereiste vakken en postsecundaire graden. LET OP: Je moet in ieder geval het equivalent van één studiejaar (tien cursussen of 30 studiepunten) hebben voltooid om een ​​toelating tot het tweede jaar van een undergraduate-opleiding aan te vragen.

Om ons in staat te stellen de overdracht van potentiële studiepunten te bestuderen, moet u de officiële beschrijvingen van alle cursussen (in het Frans of het Engels) die zijn genomen op de bezochte postsecundaire instellingen indienen.

Als u niet beschikt over het vereiste aantal equivalentiecredits, wordt de beoordeling gebaseerd op de officiële cijfers voor uw middelbare schoolopleiding en de cijfers die u in uw postsecundaire studies hebt behaald. U moet meestal een algemeen gemiddelde van ten minste 70% (B) of een equivalent hebben om in aanmerking te komen voor Université de Hearst als transferstudent. De universiteit accepteert geen overdracht van mensen die niet goed presteren in een andere post-secundaire instelling.

Vrijwillige examens

Door het aanvragen van BBA, BA in Management of Second Degree, kunt u vrijwillige examens doen voor ADMN 1106, COSC 1701 en COSC 1702. Met een score van 70% of hoger op deze examens, kunt u zal de credits krijgen.

ADMN 1106


Mogelijkheden van minderjarigen

Heb je meer interesse in een discipline? Waarom geeft u geen meerwaarde aan uw BBA of BA door een van de volgende minor te kiezen:

  • Frans
  • aardrijkskunde
  • geschiedenis
  • psychologie
  • sociologie

Een minor vereist in totaal 24 credits, waaronder minstens 6 studiepunten op het niveau 3000/4000. Merk op dat de voorwaarden van toepassing zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu.

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu. Lees Minder