Bachelor in bedrijfsbeheer en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Succes heeft veel componenten. Als u succesvol wilt zijn in het bedrijfsleven, moet u klaar zijn om groot te denken, verregaande processen te kunnen begrijpen en over analytische, organisatorische en managementvaardigheden te beschikken om bedrijfsresultaten te behalen.
Dit is ondenkbaar zonder geavanceerde kennis en effectieve management- en communicatietraining. Onze cursussen bereiden onze studenten voor op elke denkbare zakelijke uitdaging. Naast een grondige kennis van de economie, leren studenten ook hoe ze krachtige presentaties kunnen maken, zakelijke onderhandelingen kunnen voeren, evenementen kunnen organiseren en persberichten kunnen schrijven. We leren je hoe je moet concurreren om te slagen in de professionele omgeving, hoe je winnende strategieën kunt ontwikkelen en hoe je je bedrijfsdoelen kunt realiseren.

HET PROGRAMMA IS ONTWORPEN VOOR PARTICULIEREN DIE:

Zijn creatief, hebben goede probleemoplossende en communicatieve vaardigheden, zijn geïnteresseerd in het organiseren en complexe processen, kunnen verder kijken en streven naar professionaliteit.

KERNPROJECTEN:

Micro- en Macro-economie; Principes van marketing; Bedrijfseconomie; Introductie tot E-business; Bedrijfsfinanciën; Accounting; Management en Organisatie; Human Resources Management; Logistiek; Besliskunde en methodologie (ERP-systemen); Project management; Strategische planning; Controlling; Bedrijfsinformatica; n

SPECIALISATIES:

• Financieel management
• Trade and Marketing Management

Specialisaties worden alleen gestart als minimaal 15 studenten lid willen worden van de specialisatie.

WAAROM IS ONZE PROGRAMMA UNIEK?

• We demonstreren de best practices van het bedrijf door de analyse van branchegerelateerde case studies.
• Onze studenten hebben de mogelijkheid om hun vaardigheden te oefenen in een gesimuleerde bedrijfsomgeving.
• Onze strategische samenwerking met de Young Entrepreneurs Association Hungary biedt onze studenten mogelijkheden om te netwerken en professionele ervaring op te doen.

Ben je geïnteresseerd in 2 graden? In slechts 3,5 jaar kun je een bachelorgraad bedrijfsadministratie en management behalen van Metropolitan, evenals een International Advertising of International Business BA diploma van Coventry University.

CARRIERE VOORUITZICHTEN:

• ondernemingsmanager
• zakelijke communicatoren
• milieumanager
• deskundige van de economische betrekkingen van de EU
• manager van startende bedrijven

Kwalificatie zoals gespecificeerd in het diploma:

Econoom in bedrijfskunde en management

CIMA-certificaten toegekend aan METU :

METU neemt de eerste stap van het CIMA-certificaat (Chartered Institute of Management Accountants) op voor alle Engelstalige bedrijven

De modules die studenten zullen bestuderen zijn de volgende:

BA1 Fundamentals of Business Economics

BA2 Grondbeginselen van Management Accounting

BA3 Fundamentals of Financial Accounting

BA4 Fundamentals of Ethics, Corporate Governance en Business Law

"Ik heb tien jaar college gegeven aan een major van een universitair bedrijf en daarna werd ik de Centraal-Europese CEO van een multinational in Hongarije. Ik was drie jaar lang hoofd van het BA-programma in Bedrijfskunde en Management. Ik ben me er duidelijk van bewust wat voor soort experts er op de arbeidsmarkt zijn en we zijn erin geslaagd om een ​​programma te bieden dat afgestudeerden opleidt met een voorsprong op de concurrentie om ook succesvolle actoren in de internationale zakenwereld te worden. "

Pál István Kiss, Ph.D., CSc universitair hoofddocent, voormalig regionaal CEO van Centraal-Europa, Friesland

"Een student van Metropolitan was een eye-opener omdat al mijn verwachtingen van studeren in een internationale omgeving worden overschreden. Dit is een ervaring om deel uit te maken van een actieve leeromgeving met levendige en boeiende lessen waarbij het curriculum van de cursus van groot belang is voor levensvaardigheden en carrièredoelen. De lezingen zijn zeer gedetailleerd en de seminars zijn interactief. De lezingen zijn experts in hun respectievelijke cursussen, die frequente en snelle constructieve feedback geven en ze zijn altijd toegankelijk en behulpzaam. Mijn tijd in Metropolitan heeft mijn analytische, computationele en communicatieve vaardigheden ook ontwikkeld. "

George Nnaemeka Okoye, student van onze bedrijfskunde en management BA

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Lees meer

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Lees Minder
Boedapest , Antalya + 1 Meer Minder