Bachelor in bedrijfseconomie: internationale handel

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de bedrijfseconomie: internationale handel

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde Rijeka (EFRI) is de eerste faculteit van economische wetenschappen in Kroatië die universitaire studieprogramma's in het Engels aanbiedt. Sinds het academische jaar 2011/12 biedt de Faculteit Economie van de Universiteit van Rijeka een 3-jarige universiteitsgraduaatsopleiding in bedrijfseconomie - "International Business", die vanaf 2014/15 wordt uitgebreid tot een bijkomende 2-jarige universiteitsgraduaat studieprogramma.

De voltooiing van een niet-gegradueerde opleiding leidt tot de academische titel: Bachelor in bedrijfseconomie.

Studenten die een universitair studieprogramma van de Faculteit der Economische Wetenschappen Rijeka volgen en afronden, zullen gekwalificeerd zijn voor onmiddellijke tewerkstelling in de private of publieke bedrijven die in verschillende sectoren werkzaam zijn, evenals bij de overheid en het openbaar bestuur, die banen op het gebied van economie en bedrijf.

De eindtermen die naar verwachting zullen worden behaald door studenten die de bacheloropleiding voltooien, omvatten competenties in analyse, synthese en probleemoplossing in vraagstukken in verband met economie en bedrijfseconomie, kritisch denken, de mogelijkheid van zelf en associatief leren, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, organisatie- en leiderschapskwaliteiten. noodzakelijk voor creatief probleemoplossen en toepassen van professionele prestaties in instellingen en ondernemingen, evenals het uitvoeren van andere hooggekwalificeerde banen op het gebied van economie en bedrijfseconomie, dwz de ontwikkeling en implementatie van expertise en prestaties in de praktijk.

De studieprogramma's aangeboden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen Rijeka zijn gebaseerd op en ontwikkeld in overeenstemming met andere Europese economische en bedrijfskundige studies en zijn dus vergelijkbaar met programma's aangeboden door buitenlandse instellingen voor hoger onderwijs. Bovendien zijn de programma's gebaseerd op internationale theoretische en praktische ervaringen, waardoor op deze manier gelijke tred wordt gehouden met de problemen die in het buitenland worden behandeld.

Het onderwijs wordt gegeven in overeenstemming met de studiecurricula die ook studentenstages omvatten. Dit stelt studenten in staat flexibiliteit te bieden in het vormgeven van de studie-inhoud op basis van hun vaardigheden en interesses. Naast de reguliere academische inhoud, ontwikkelen onze programma's de connectiviteit en het begrip van studenten over wereldwijde ervaringen en de Kroatische economische praktijken.

Naast onze leraren zijn docenten van buitenlandse universiteiten en bekende experts uit de industrie en het openbaar bestuur als gastdocenten betrokken bij de lesactiviteiten.

INTERNATIONAAL ZAKEN - PROGRAMMA ONDERGRADEN

  • Duur: 3 jaar (6 semesters)
  • ECTS-punten: 180

AANMELDINGSDEADLINES

Alle studieprogramma's starten elk jaar in oktober, met aanvraagprocedures die begin juni starten.

  • De eerste inschrijvingsronde - juli
  • De tweede inschrijvingsronde - september (indien beschikbaar)

Opmerking: neem contact op met het internationale kantoor voor meer informatie over de benodigde documentatie en informatie over het inschrijvingsproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the ... Lees meer

The Faculty of Economics and Business in Rijeka was founded in mid-1961. With first lectures starting on 1st November 1961, the Faculty has been educating economic experts especially for enhancing the economic development of Croatian Littoral and Istrian region. In 2001, the Faculty moved to the new address of I. Filipovi?a 4, Rijeka. Lees Minder