Bachelor in bedrijfseconomie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Business Economics-graad in Lincoln is ontworpen om een theoretisch inzicht te bieden in de economische beslissingen waarmee bedrijven in markteconomieën worden geconfronteerd, met een focus op een praktische toepassing binnen nationale en internationale instellingen.

Deze cursus heeft tot doel om zakelijke, industriële, macro-economische en internationale economische contexten te verkennen vanuit een analytisch perspectief van een econoom. Studenten krijgen de mogelijkheid om essentiële vaardigheden in economie, financiën en bedrijfskunde te ontwikkelen.

De cursus combineert onderwerpen in het bedrijfsleven en economie met de mogelijkheid om de vaardigheden en probleemoplossende vermogens te ontwikkelen die waardevol zijn bij het oplossen van de veelzijdige problemen waarmee moderne managers van vandaag te maken hebben.

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een economische opleiding willen volgen, geen economie of wiskunde op A-niveau of gelijkwaardig hebben gevolgd en die op zoek zijn naar een programma zonder een sterke wiskundecomponent.

Hoe je bestudeert

Bedrijfseconomie combineert de studie van de economie met een breed scala aan zakelijke en financiële aanverwante onderwerpen. In het eerste jaar behandelt de cursus basiseconomie en kwantitatieve technieken in combinatie met andere functionele bedrijfsgebieden. In het tweede jaar, samen met onderwerpen over fundamentele econometrie en financiën, wordt een economisch perspectief over industrieën en bedrijven geworpen.

Tijdens het laatste jaar kunnen studenten optionele modules kiezen uit het bedrijfsleven, financiën en economie. Studenten hebben de mogelijkheid om een inhoudelijk onafhankelijk onderzoeksproject op te zetten over een onderwerp van hun keuze, met begeleiding van hun academische supervisor.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar bestaat de beoordeling uit 45% cursussen, 10% praktische examens en 45% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 64% cursussen en 36% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 79% cursussen, 4% praktische examens en 17% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Evaluatiemethoden kunnen essays, examens, mondelinge presentaties en practica omvatten. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder