Bachelor In Bedrijfsinformatica

Fontys University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Bedrijfsinformatica

Fontys University of Applied Sciences

Tijdens de gezamenlijke propedeuse ontwikkel je een brede basiskennis over IT. U neemt dan een beslissing.

Inhoud van het programma

Met Business Informatics heeft u kennis over het volledige softwareontwikkelingsproces, met name het adviesgedeelte. U weet precies hoe computertoepassingen kunnen worden gebruikt om bedrijfsprocessen te ondersteunen en hoe u het beheer van organisaties kunt voorzien van informatie ten behoeve van strategische besluitvorming. De eerste drie semesters zijn hetzelfde voor zowel Software Engineering als Business Informatics. Daarna kies je je specialisatie. Tijdens het laatste deel van je studie zijn de stage, de Software Factory (project in samenwerking met bedrijven) en het afstudeerproject de belangrijkste componenten.

Professionals in Business Informatics overbruggen de kloof tussen gebruikers en ontwikkelaars van computersystemen. Jij bent de persoon tussen het bedrijf en IT. Een grondige technische basiskennis is absoluut noodzakelijk. Verder leer je over belangrijke bedrijfsprocessen en hoe die kunnen worden ondersteund door het gebruik van informatietechnologie. U leert op een analytische manier te werken, zodat u ICT in veel verschillende omgevingen kunt integreren.

Studenten Business Informatics hebben uitstekende vaardigheden om mensen uit verschillende domeinen bij elkaar te brengen, ze houden ervan projecten en processen te organiseren en te beheren. Ze zijn geïnteresseerd in het management van teams en organisaties. Communicatie is een van hun natuurlijke vaardigheden. Je bent enthousiast over de mogelijkheden van informatietechnologie en je houdt ervan om samen te werken. Natuurlijk ben je technologisch ingesteld maar tegelijkertijd gefocust op gebruikers.

Toelatingseisen

Als toekomstige bachelorstudent moet je een diploma hoger secundair onderwijs hebben dat gelijk is aan de Nederlandse normen. Om toegelaten te worden tot de Fontys University of Applied Sciences moeten studenten in aanmerking komen voor hoger onderwijs via een diploma secundair onderwijs / middelbare school met goede resultaten. Dit betekent:

  • Voor Nederlandse studenten: VWO-, HAVO- of MBO-diploma
  • Voor Duitse studenten: Fachabitur of Abitur (Fachhochschulreife of Allgemeine Hochschulreife)
  • Voor studenten van andere nationaliteiten: senior high school diploma / GCE of gelijkwaardig, bijv. De Britse GCE A-niveaus of GCSE-graden A, B of C, International Baccalaureate, de Franse Baccalaureat of de Amerikaanse middelbare school (topstream of plus 1 jaar college)

Behalve uw diploma moet u, indien beschikbaar, aanvullende academische kwalificaties verstrekken (vooral op het gebied van wiskunde en economie). Bijv. Aanvullende cursussen, workshops, projecten, deelname aan wedstrijden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 maanden
Voltijd
Price
Prijs
7,500 EUR
Locations
Nederlanden - Venlo
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Venlo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
EER-studenten: € 2.060 Niet-EER-studenten: € 7.500