Bachelor in bedrijfsinformatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het belangrijkste doel van het programma Bacheloropleiding Informatica is het leveren van basiskennis over het toepassen van informaticamethoden en -tools in management en bedrijfsleven.

Afgezien van algemene economische kennis, bieden studies afgestudeerden praktische vaardigheden in het gebruik van softwaretools die bedrijfsprocessen ondersteunen. Studenten leren onder meer methoden en technieken van analyse en ontwerp van informatiesystemen, bedrijfstoepassingen, databasetechnologie, ontwerp en ontwikkeling van mobiele toepassingen, methoden van projectbeheer.

De problemen die studenten oplossen als onderdeel van casestudy's zullen hen in staat stellen om analytische vaardigheden, flexibiliteit en zelfvervulling van taken als zakelijke informatici te verwerven.

Business Informatics major is gericht op onderwijs en aanpassing aan de huidige marktbehoeften, maar maakt ook verdere ontwikkeling van de afgestudeerde mogelijk.

Studentenprofielen

De afgestudeerde heeft de vaardigheden om bedrijfsproblemen te analyseren en te synthetiseren, zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, problemen op te lossen bij het implementeren en gebruiken van informatie- en communicatietechnologieën (ICT), te werken in een projectteam, evenals het vermogen om kennis te leren en bij te werken. Deze vaardigheden worden verworven samen met kennis op het gebied van IT, management, boekhouding, financiën, kwantitatieve methoden en economie.

137507_137473_WUEB-01.jpg

Carriere vooruitzichten

 • IT specialist
 • Databaseontwerper
 • Analist bedrijfsproces
 • IT-projectmanager
 • Systeemanalist & ontwerper
 • IT-manager
 • IT Director

specialisatie

Systeemontwerp en programmering

Deze specialisatie biedt studenten de mogelijkheid om een holistisch beeld te krijgen van het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van software, te beginnen met het verzamelen van de eisen van eindgebruikers, via systeemontwerp, inclusief gebruikerservaring, database-ontwerp en applicatie-ontwikkeling gericht op webapplicaties en mobiele telefoons. Na deze cursus kunnen studenten het hele proces uitvoeren en zich concentreren op een specifiek deel ervan om een specialist te worden in een beperkte discipline.

137508_137479_WUEB-08.jpg

Planning

Inschrijving is van 1 juni 2020 tot 16 augustus 2020.

Binnen deze data zijn kandidaten verplicht om:

 1. Registreer u in het inschrijvingssysteem.
 2. Betaal het inschrijvingsgeld 85 PLN op de individuele bankrekening vermeld in het inschrijvingssysteem (IRK).
 3. Vul het formulier in met gegevens, download foto's, kies een studieprogramma, voeg de vereiste documenten bij.
 4. Na ontvangst van informatie over het positieve resultaat van de verificatie van het document, betaal je het collegegeld voor het eerste semester van de studie op een speciale rekening die is aangewezen door de wervingscommissie.
 5. Lever alle documenten met fotokopieën en beëdigde vertalingen in het Pools aan het wervingscomité. De deadline is 28 september 2020, om 15.00 uur. De datum van levering van documenten is belangrijk, niet de datum van verzending.

Let op: De documenten moeten per post of koeriersdienst worden bezorgd.

Stuur geen documenten voordat de wervingscommissie heeft beslist over je toelating tot studie.

Cursusleider

Małgorzata Sobińska, Ph.D.

e-mail: malgorzata.sobinska@ue.wroc.pl

Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lees meer

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Lees Minder