Bachelor in bedrijfskunde (met professionele praktijk)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Lincoln's Business Studies cursus neemt een internationaal perspectief met het doel om studenten voor te bereiden op de mondiale aard van de moderne zakelijke praktijk. Studenten hebben de mogelijkheid om zich te specialiseren in interessegebieden en er zijn mogelijkheden om werkervaring op te doen.

Veel van onze academici zijn actieve onderzoekers met echte expertise. Hun branchelinks kunnen de studenten ten goede komen door hen bloot te stellen aan het huidige bedrijfsdenken en de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Studenten kunnen na het tweede jaar kiezen voor een jaar professionele praktijk. Van hen wordt verwacht dat zij hun eigen betaalde plaatsing zoeken, maar tutoren kunnen desgewenst ondersteuning bieden tijdens het proces. Studenten die hun studie succesvol afronden met een jaar professionele ervaring, ontvangen de onderscheiding BA (Hons) Business Studies (met professionele praktijk). Degenen die dat niet doen, ontvangen een BA (Hons) Business Studies-prijs of een gelijkwaardige uitreikingsprijs.

Er zijn geen collegegeld voor het jaar van de Professional Practice, maar studenten moeten betalen voor hun eigen reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar introduceert de belangrijkste elementen van het bedrijfsleven, waaronder economie, financiën, marketing en gedrag in organisaties. Het tweede jaar bouwt voort op deze basis met modules die zijn ontworpen om professionele vaardigheden te ontwikkelen in projectbeheer en operationeel beheer. In het laatste jaar kunnen studenten kiezen uit een reeks modules om hun bedrijfskennis verder te ontwikkelen en hebben ze de mogelijkheid om een carrière-specialisme te ontwikkelen door modules te kiezen die zijn afgestemd op hun persoonlijke interesses.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaarlange stage (Professional Practice) te volgen. Via een stage kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en hun leren in de praktijk toepassen. Meer details over de potentiële kosten van deze plaatsingen worden beschreven op het tabblad Functies.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar, beoordeling is 53% cursussen, 10% praktische examens en 37% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 60% cursussen, 1% praktische examens en 39% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 70% cursussen, 15% praktische examens en 15% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die kunnen worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten.

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten. Lees Minder