Bachelor in bedrijfskunde - Major in financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Bachelor of Business Administration-programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op effectieve carrières in het management van particuliere en non-profitorganisaties in Canada en de rest van de wereld. Het curriculum helpt studenten de conceptuele, menselijke, technische en operationele kennis en vaardigheden te ontwikkelen die cruciaal zijn voor succes.

Een Bachelor of Business Administration-graad (BBA) kan leiden tot een carrière in de boekhouding, ondernemerschap, financiën, algemeen management, human resource management, internationale handel en marketing. Gewapend met een grondige kennis van bedrijfsprincipes en -praktijken, zijn afgestudeerden doorgegaan met een loopbaan als accountant, financieel analist, beleidsanalist, bedrijfsleider, ambtenaren, onafhankelijke ondernemers, marketingmanagers, human resource managers en nog veel meer.

Het BBA-programma begint met een jaar kwalificerende cursussen. Studenten komen binnen via toelating tot het Excellentieprogramma en worden BBA-studenten van het eerste jaar of voltooien een kwalificerend jaar aan de Faculteit Bedrijfskunde voordat ze intern worden overgedragen aan het BBA-programma.127259_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Headway / Unsplash

Major in financiën

Waarom

Finance is de studie van het beheer van geld door particulieren, bedrijven en gerelateerde organisaties. Het is een essentieel onderdeel van elk bedrijf en belangrijk voor elk individu en de samenleving. Het helpt bedrijven en particulieren om betere investerings- en financieringsbeslissingen te nemen en stuurt fondsen naar het meest gewaardeerde gebruik. Het is een beroep dat goed betaalt met steeds groeiende carrièremogelijkheden.

Voor wie het is

Kies financiën als u geïnteresseerd bent in bankieren, beleggen en zakelijke financiën beheren. Het financiële programma ontwikkelt uw analytische en probleemoplossende vaardigheden, kritisch denken en vaardigheden van mensen. Als u van de uitdagingen en opwinding houdt om onder onzekerheid te werken, is financiën zeker een geschikte oplossing voor u.

Hoe het eruit ziet

Het programma begint met de theorie en toepassingen van bedrijfsfinanciering. Er wordt een reeks gespecialiseerde klassen aangeboden met betrekking tot verschillende aspecten van financiën, zoals beleggingen, portefeuillebeheer, derivaten- en risicobeheer, internationaal financieel beheer, kapitaalmarkten en financiële instellingen, en financiële modellen met Excel. Er wordt ook een casusgebaseerde cursus aangeboden die mogelijkheden biedt om theorie toe te passen op realistische scenario's.

Carrières in Finance

Financiële managers in bedrijven; beheer van beleggingsmaatschappijen zoals beleggingsfondsen, hedgefondsen, pensioenfondsen; commercieel bankieren; privatebankingdiensten; investeringsbankieren; verzekering; financiële adviseurs; centrale bankiers onder anderen.

-

Finance Major (6 cursussen)

Verplicht

BUS 395 Financiën: theorie en toepassing

Verplicht BUS 494 Derivaten en risicobeheer

Verplicht

BUS 495 Financiële analyse en besluitvorming

Verplicht

BUS 497 Investeringsanalyse

Kies 1

BUS 491 Internationaal financieel beheer

BUS 498 Kapitaalmarkten

Kies 1

BUS 392 Financiële modellering

BUS 393 UR Investeren

BUS 394 Ondernemersfinanciering

BUS 472 AA-ZZ Geselecteerde onderwerpen in financiën

BUS 491 Internationaal financieel beheer

BUS 492 Onderwerpen in financieel beheer

BUS 493 Beveiligingsanalyse

BUS 498 Kapitaalmarkten en financiële instellingen

Studenten die meer willen weten over het worden van een Certified Financial Planner of Chartered Financial Analyst, moeten contact opnemen met het volgende:

  • Het Canadese Instituut voor Financiële Planning.
  • De Chartered Financial Analyst.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden vinden banen als valutahandelaren, beleggingsanalisten, effectenmakelaars, bedrijfsanalisten, financiële planners, beleggingsfondsen, operations managers en handelsspecialisten.

Graduatievereisten

Studenten volgen het programma dat van kracht is op het moment van hun meest recente datum van toelating, overdracht of overname, maar kunnen ervoor kiezen om wijzigingen te volgen die na die datum plaatsvinden.

  • Een minimale PGPA van 65% is vereist voor het afstuderen.
  • Een minimum PGPA van 80% is vereist voor afstuderen met onderscheiding.
  • Een minimale PGPA van 85% is vereist voor afstuderen met grote onderscheiding.

Studenten die willen dat hun diploma zo snel mogelijk wordt verleend na het voltooien van hun vereisten, moeten dit aanvragen in hun laatste semester van cursussen. Studenten die in december afronden, moeten zich vóór oktober aanmelden om hun diploma in februari te kunnen behalen. Studenten die in april afronden, moeten zich vóór februari aanmelden om hun diploma in mei te kunnen behalen. Studenten die klaar zijn tijdens de lente / zomer-sessies moeten zich vóór juli aanmelden om hun diploma in september te kunnen behalen. Er zijn niet minder dan 25 dagen nodig om aanvragen te verwerken voor studenten die halverwege het semester afronden en studenten die solliciteren na het voltooien van de vereisten. Ze zullen worden overwogen tijdens de volgende geplande vergaderingen van de faculteit en van de Raad van Bestuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Lees meer

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Lees Minder