Bachelor in bedrijfskunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom bedrijfskunde?

Het AUS Bachelor of Business Administration-programma biedt studenten praktische ervaring via stages en nauwe banden met de industrie. Tegelijkertijd profiteren studenten van een holistische benadering die ethiek, recht, duurzaamheid en ondernemerschap omvat, terwijl ze creativiteit, communicatie en teambuilding ontwikkelen. Hoogleraren die binnen hun specialisatiegebied werken, bieden begeleiding en assisteren studenten bij het starten van hun op maat gemaakte carrièrepad.

Degree-overzicht

Bij AUS verwerven studenten de nodige vaardigheden en kennis om hun carrière in de moderne zakelijke omgeving te starten. Elke professor is actief betrokken bij succesvolle zakelijke ondernemingen. Deze toegepaste ervaring staat in schril contrast met veel universiteitsprofessoren die zich uitsluitend richten op theorie of verouderde methodieken.

Het curriculum koppelt de allernieuwste bedrijfstheorie aan praktische ervaring, terwijl studenten worden begeleid om echte uitdagingen op te lossen. Deze omgeving legt de nadruk op samenwerking en teambuilding naast de gezonde concurrentie.

Bij AUS komen internationaal diverse klasgenoten van het hoogste niveau samen, delen professionele ervaringen en vormen groepen teamspelers waar wederzijdse inzet en gezamenlijke verantwoordelijkheid leiden tot zeer effectieve teams. Naast de diepte en breedte van de kennis die in de klas is opgedaan, zullen de levenslange verbindingen die zijn ontwikkeld tijdens het bijwonen van AUS van onschatbare waarde zijn.

Daartoe hebben we stageplaatsing, bedrijfsbezoeken op locatie en leidinggevende mentoring nodig en ondersteunen we actief. Met ons uitgebreide netwerk van contacten op het nabijgelegen, wereldberoemde hoofdkantoor van het bedrijf, zullen studenten zeker kansen vinden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Graadinformatie

 • Type: Undergraduate Degree
 • Duur: 36 maanden
 • Startdatum: september, januari, april
 • Locatie: La Tour-de-Peilz, Zwitserland
 • Studiemodus: voltijds
 • Taal Engels
 • ECTS Credits: 180
 • CH Credits: 135
 • Collegegeld per jaar: CHF 24.000

Informatie over beurzen

De American University in Switzerland doet er alles aan om ervoor te zorgen dat studenten toegang hebben tot hoger onderwijs. Daarom biedt AUS een verscheidenheid aan beurzen aan die zijn ontworpen om u en uw gezin te helpen met de kosten van collegegeld. Beurzen kunnen aan een student worden toegekend op basis van verdienste of behoefte, zoals bepaald in het aanvraagproces.

Hybride leren

Bent u geïnteresseerd om vooruit te komen? Weet u niet zeker of u naar Zwitserland wilt reizen? Zet uw opleiding niet in de wacht met AUS Hybrid Learning.

De American University in Switzerland zet zich continu in om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden aan studenten over de hele wereld. Gezien deze toewijding past AUS zijn programma's aan en past het haar programma's aan om huidige en toekomstige studenten tijdens Covid-19 te ondersteunen. Ons nieuwe hybride leermodel zal het voor studenten mogelijk maken om aan het begin van de herfst 2020-termijn indien nodig op afstand te studeren en indien mogelijk naar Zwitserland te reizen om hun opleiding voort te zetten. Als je meer wilt weten over ons nieuwe hybride leermodel, neem dan contact op met een lid van ons team.

modules

5 Stichting

Module voorbeelden

 • Bedrijfsinformatiesystemen
 • Inleiding tot bedrijfsfinanciering
 • Principes van Management

15 Kern

Module voorbeelden

 • Bedrijfsstrategie
 • Wereldwijde economie
 • Personeelszaken

12 Specialisatie

Module voorbeelden

 • Cross-culturele kwesties
 • Organisatorisch gedrag
 • Beheer voor duurzame ontwikkeling

"Er is iets spannends aan het leven, leren en groeien als toekomstige bedrijfsleider in het meest innovatieve, bedrijfsvriendelijke en mooiste land ter wereld."

De opleiding begint met verschillende basisvakken. Deze worden gevolgd door kernbedrijfscursussen die studenten een goed begrip geven van de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals financiën, economie, marketing en ondernemerschap. Studenten duiken dan verder in hun modules en leren de toepassing van theorie om een uitgebreid begrip te krijgen van de impact die hun kennis kan hebben.

Modulebeschrijvingen

Principes van Management

De managementprincipes en technieken die ten grondslag liggen aan de succesvolle organisatie worden onderzocht. De nadruk wordt gelegd op de basisfuncties van planning voor toekomstige organisatiegroei, organisatie en personeel voor een efficiënte werking. Effectief leiderschap, motiverende technieken en praktische controlemethoden.

Bedrijfsstrategie

Deze inleidende strategiecursus legt de nadruk op de grondbeginselen van het formuleren van strategieën op bedrijfsniveau en op bedrijfsniveau, terwijl ook de onderling gerelateerde aspecten van strategie-implementatie worden geëvalueerd (via strategische case-analyse). Strategisch management is een reeks managementbeslissingen en acties die de langetermijnprestaties van het bedrijf in zijn zakelijke omgeving beïnvloeden. Het omvat omgevingsscannen (intern en extern), strategievorming, strategie-implementatie en evaluatie en controle. Om op de lange termijn succesvol te zijn, moet het bedrijf niet alleen de huidige activiteiten in bestaande markten kunnen uitoefenen, maar moet het ook zijn activiteiten kunnen aanpassen aan nieuwe en veranderende markten. Deze cursus biedt conceptuele kaders, hulpmiddelen en technieken om bedrijfsstrategieën te analyseren, ontwikkelen en implementeren, inclusief bespreking van de dynamiek en evolutie van de industriestructuur en het patroon van interactie tussen de concurrenten in de industrie. De cursus behandelt ook de beoordeling van de organisatorische middelen die de basis vormen voor bedrijfsspecifieke capaciteiten (interne beoordeling) die kunnen worden gebruikt om een sterke / superieure concurrentiestrategie op de markt te ontwikkelen. Aspecten van strategie-implementatie en feedback / controle worden kort besproken naast de strategieformulering en analyse.

Personeelszaken

De meeste bedrijven zullen beweren dat mensen hun belangrijkste bezit zijn. Het effectief managen van mensen is een belangrijk element van de effectiviteit van de organisatie en een basis voor het langdurige concurrentievoordeel. Door middel van deze cursus zullen studenten inzicht krijgen in hoe beslissingen met betrekking tot het beheer van menselijke hulpbronnen bijdragen aan de effectiviteit van de organisatie en het concurrentievoordeel van een bedrijf.

Organisatorisch gedrag

De cursus Organisatiegedrag behandelt menselijk gedrag in verschillende organisaties en zakelijke situaties. Een groot deel van ons leven brengen we door in organisaties. Als studenten op scholen en universiteiten, als volwassenen in kantoren en fabrieken, als consumenten in vrijetijdsorganisaties zoals clubs en winkels. We zullen de organisaties anders zien als we in praktijk brengen en reflecteren op wat we al weten over de structuren die ons omringen. En we zullen mogelijk beter zijn in het handelen in hen, evenals in het managen en leiden van hen als leiders. Terwijl we beginnen met het ontwikkelen van het conceptuele raamwerk, zullen de diepgaande casusbesprekingen en vaardigheidsgerichte activiteiten op elk onderwerp worden toegepast. De behandelde onderwerpen zijn motivatie en attitudes, waarden en persoonlijkheid, groeps- en teamdynamiek, leiderschap, communicatie, macht, conflicten en onderhandelingen, verandermanagement en organisatieontwerp.

Management voor duurzame ontwikkeling

Deze cursus onderzoekt het raamwerk van duurzame ontwikkeling in termen van economische ontwikkeling, sociale inclusie, bestuur en milieubeheer. Er zal een overzicht van de wereldeconomie worden gepresenteerd, waarin de concepten bevolkingsgroei en demografie, armoede en inkomensongelijkheid, bedreigingen voor het milieu, sociaal welzijn, economische empowerment, verstedelijking en bestuur worden onderzocht. De begrippen convergentie en divergentie zullen worden besproken met betrekking tot inkomensverschillen en sociale inclusie. Deelnemers zullen worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan discussies en oefeningen om bepaalde economische en sociale indicatoren te meten en te vergelijken om hun betekenissen en toepassingen beter te begrijpen.

Dual Degree met Tiffin University, VS.

De American University in Switzerland en Tiffin University, gevestigd in Ohio, Verenigde Staten zijn verheugd studenten de mogelijkheid te bieden om naast hun bachelordiploma van AUS een diploma van de Tiffin University te behalen. Studenten krijgen de mogelijkheid om dubbele graden te behalen in een reeks vakgebieden, waaronder; management en internationale zaken, sportmanagement en sportmarketing, en sportmanagement en atletiekadministratie bij AUS en Tiffin University, stellen we onze studenten centraal in wat we doen, en deze kans stelt studenten in staat om zich volledig onder te dompelen in een internationale omgeving die de platform voor uitgebreide educatieve en carrièremogelijkheden. Met toegang tot gastprofessoren, de mogelijkheid van een semester in het buitenland of een internationale stage, zijn de kansen voor studenten levensveranderend.

Stages en plaatsingen

Tijdens hun studie moeten studenten minstens één stage lopen. Studenten worden ondersteund door ons toegewijde carrièreteam en onze faculteit om ervoor te zorgen dat ze een stage kunnen vinden die relevant is voor hun carrièrepad. Studenten worden ook aangemoedigd om aanvullende stages te lopen in andere fundamentele zakelijke gebieden om hun ervaring te verbreden en hun cv te verbeteren.

Carrièremogelijkheden

Het studeren van een diploma in bedrijfskunde bereidt je voor op een carrière in het bedrijfsleven, die zich over elke sector of branche kan uitstrekken. Het stelt u in staat om een breed begrip van bedrijfsorganisaties te ontwikkelen en biedt u vakspecifieke kennis op gebieden zoals financiën, operaties, communicatie, marketing en bedrijfsbeleid en -strategie. U zult aanzienlijke overdraagbare vaardigheden opdoen die u van onschatbare waarde maken voor elke organisatie. Als je bedrijfskunde studeert, kun je doorgroeien naar een loopbaan, waaronder:

 • Bedrijfsadvies
 • Zakelijke ontwikkeling
 • Marketing en communicatie
 • Algemeen bestuur
 • Logistiek en distributie
 • Zakelijk onderzoek en analyse

Waarom Zwitserland

Zwitserland, beoordeeld in de top 2 van landen om in het buitenland te studeren in Europa, is een uitzonderlijke locatie om te wonen, studeren en werken. De culturele diversiteit, het prachtige landschap en de innovatieve omgeving bieden eersteklas voorwaarden voor zowel persoonlijk welzijn als loopbaanprestaties. Met zijn geweldige keuken, vier landstalen, uitstekende horlogemogelijkheden en meer dan 1,5 miljoen koeien biedt Zwitserland een internationale studie-ervaring als geen ander.

Onder zijn vele charmes staat het landschap van Zwitserland bovenaan. Het prachtige Meer van Genève leent zich uitstekend voor varen en zwemmen, en natuurlijk zijn de bergen er voor onvergetelijke wandelingen. Als je van skiën en snowboarden houdt, is er geen betere plek dan Zwitserland. En als je niet weet hoe je moet skiën en snowboarden, is er geen betere plek om te leren. Van Zermatt tot St. Moritz, Zwitserland is een walhalla voor wintersporters.

Waarom AUS?

De American University in Switzerland (AUS) is een particuliere en volledig erkende instelling voor hoger onderwijs in de buurt van het prachtige Meer van Genève. Met een hoogleraar / student ratio van slechts 1 op 7 en een slagingspercentage van bijna 95% zullen studenten de individuele aandacht ervaren die ze verdienen en de gewenste loopbaan krijgen.

Bij AUS erkennen we dat bedrijfsleiders tegenwoordig niet alleen de harde vaardigheden moeten beheersen die nodig zijn om datagestuurde beslissingen te nemen, maar ook de zachte vaardigheden die nodig zijn om van hen een betere samenwerking te maken. Om op dit gebied te gedijen en echt waarde te creëren in een organisatie, moeten leiders de managementvaardigheden verwerven die nodig zijn om met de hele organisatie te communiceren.

AUS erkent de behoefte aan deze vaardigheden in de markt en heeft een holistische benadering ontwikkeld om de leiders van morgen op te leiden.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on ... Lees meer

Preparing you for the modern business environment, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities, situated in La Tour-de-Peilz. Located on the shores of Lake Geneva, AUS is close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Offering personalized education in an international and multicultural environment, with practical and relevant programs. AUS offers all its students a dynamic and ambitious culture, both in the classroom and outside of the school. Lees Minder
La Tour-de-Peilz