Lees de Officiële Beschrijving

Business Management (International Business) is een Engelstalige opleiding van drie jaar, die studenten met een internationale achtergrond voorbereid op een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Het biedt studenten de kans om in een internationaal klaslokaal te studeren, met ongeveer 40 procent van de studenten die vanuit het buitenland naar het programma komen. De docenten zijn even divers en met hun branchekennis leer je hoe je je theoretische kennis kunt toepassen door middel van praktische oefeningen, cases en teamopdrachten.

Je ontdekt de principes van ethisch zakendoen en duurzaamheid en ontwikkelt je professionele vaardigheden en cultureel bewustzijn klaar voor de wereldwijde werkplek. Deze cursus is ook een springplank voor een masteropleiding.

De graad in het kort

Eerst richt je je op de basisprincipes van internationaal bedrijfsbeheer - boekhouding, marketing, operaties en handelsrecht.

Vervolgens krijg je grip op operationele marketing en verkoop, de supply chain, kostenberekening en internationale HR.

Je werkt ook als een team om een week durende onderzoeksreis in het buitenland te projecteren - belangrijke bestemmingen zijn Toyko, Kopenhagen en Kuala Lumpur.

Tegen het laatste jaar zul je een goed begrip hebben van het reilen en zeilen van internationale zaken. Je ontwikkelt je persoonlijk profiel, kiest keuzevakken en rondt je proefschrift af.

Je werkt drie maanden voor een internationaal bedrijf in het kader van ons stageprogramma , waardoor je een goed begrip krijgt van een dynamische werkomgeving. Alles wat u tijdens de cursus hebt geleerd, is een voorbereiding op deze stap in de zakenwereld. Credit Suisse, AB Inbev, KBC Bank (filiaal in Londen) en Philips Lighting BV zijn slechts enkele van de bedrijven waar studenten hun stage hebben doorgebracht.

Laatstejaars studenten kunnen ook deelnemen aan ons uitwisselingsprogramma en studeren aan een van onze partneruniversiteiten in het buitenland - bijvoorbeeld in Oostenrijk, Chili, Frankrijk, Kazachstan, Zwitserland en het VK.

Studeer in Antwerpen, België

  • Thuishaven van de op één na grootste haven van Europa, Antwerpen is een spil in de wereldwijde toeleveringsketen en biedt zakelijke studenten een schat aan leermogelijkheden
  • Een levendige stad van leren met meer dan 44.000 full-time studenten
  • De diamanthoofdstad van de wereld, een bloeiende mode-industrie en een artistiek erfgoed van wereldfaam
  • Brussel, Parijs, Londen en Amsterdam zijn allemaal gemakkelijk te bereiken met de trein.

Collegegeld

Het collegegeld voor het academiejaar 2019-2020 is als volgt:

  • Niet-EER-studenten: € 6112,80
  • EER-studenten : € 938,80

Taalvereisten

Het programma wordt in het Engels gegeven, dus studenten moeten een goede beheersing van de Engelse taal hebben. Houd er rekening mee dat u een Engelstalig certificaat nodig hebt, zoals IELTS: 6.0 of TOEFL iBT: 87.

Deadline voor aanmelding

  • Niet-EER-studenten: 30 april 2019
  • EER-studenten (zonder IELTS: 6.0 of TOEFL iBT: 87-certificaat): 12 juni 2019

Voor volledige programmadetails, applicatie-informatie en richtlijnen, bezoek de KdG website https: // www. KdG .be / nl / business-management-international-business

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op December 13, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
- € 6112.80 Niet-EER-studenten. EER-studenten: € 938,80.
Deadline
Apr. 30, 2019
Non-EEA students. EEA students (without IELTS: 6.0 or TOEFL iBT: 87 certificate): June 12, 2019 .
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Non-EEA students. EEA students (without IELTS: 6.0 or TOEFL iBT: 87 certificate): June 12, 2019 .

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Non-EEA students. EEA students (without IELTS: 6.0 or TOEFL iBT: 87 certificate): June 12, 2019 .
Einddatum