Bachelor in bedrijfsmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het BA (Hons) Business Management-programma biedt studenten de mogelijkheid om hun carrière te bevorderen door zich in te zetten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met als doel de managementcompetentie te vergroten en de algehele inzetbaarheid te vergroten.

Dit op werk gebaseerde programma voor afstandsonderwijs is ontworpen om diegenen die werken in een geschikte omgeving, en vaak al beroepskwalificaties bezitten, de managementvaardigheden te bieden om hun werkgebieden effectief en efficiënt te beheren.

De graad is gebaseerd op gespecialiseerde kennis en vaardigheden die u al in de loop van uw dienstverband hebt ontwikkeld.

De mate stimuleert de ontwikkeling van levenslang lerenden en biedt de volgende hoofdkenmerken:

  • Een blended learning aanpak, gebaseerd op de expertise van de University of Lincoln in het leveren van online programma's aan deeltijdstudenten in een fulltime baan.
  • Een innovatieve en creatieve benadering van lesgeven, leren en beoordelen, gebaseerd op een reeks digitale en technologische leermiddelen.
  • Een leerervaring, die studenten een breder kritisch perspectief biedt op de gevolgen van individuele beslissingen en acties en op de ethiek van maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief maatschappelijk verantwoord ondernemen, onderdeel van de 'responsible futures principles' van de Lincoln International Business School.
  • Een duidelijke focus op de studentervaring en academische, pastorale en professionele ondersteuning en zorg.

Hoe je bestudeert

Dit flexibele leerprogramma kan worden aangepast aan de individuele behoeften en omstandigheden en biedt een academisch rigoureuze leeromgeving waarin studenten de mogelijkheid hebben om hun vaardigheden, expertise, kennis, visie en persoonlijke en loopbaanontwikkeling uit te breiden door:

  • zich bezighouden met zelfstandig leren, reflectief debat en oefenen, ondersteund door een module tutor en een reeks bronnen,
  • gericht op theoretische aspecten van business en management, biedt de mogelijkheid om theorieën en concepten toe te passen op de werkplekken van studenten, naast het ontwikkelen van kennis en het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden en vaardigheden,
  • inzicht krijgen in de dynamische aard van moderne organisaties en de omgeving waarin zij opereren door module-inhoud toe te passen op managementsituaties op de werkplek op steeds meer geïntegreerde en systematische manieren.


Het BA (Hons) Business Management-programma biedt een kader waarbinnen studenten zich kunnen bezighouden met persoonlijke en professionele ontwikkeling door de verwerving van kennis, vaardigheden en ervaring te integreren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de effectiviteit van de organisatie. Dit programma is ontworpen om flexibel en dynamisch genoeg te zijn om veranderingen te weerspiegelen en te absorberen en de student te helpen bij het verwerven van een reeks vaardigheden en kennis die nodig kunnen zijn om de uitdagingen van de hedendaagse werkplek aan te gaan.

De BA (Hons) Business Management-graad biedt een kader voor afstandsonderwijs om individuen in staat te stellen het programma binnen een periode van twee jaar af te ronden - de duur geeft persoonlijke omstandigheden, geaccrediteerde ervaring, eerdere leer- en werkverplichtingen weer.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Dit programma draait om work-based learning, waarbij het niet alleen gaat om het verwerven van kennis en een reeks technische vaardigheden, maar om reflectie en het leren van ervaringen. Toepassing op context en bewijs van toepassing staat centraal in het leerproces, omdat leren wordt gezien als voortkomend uit actie en probleemoplossing in een werkomgeving, gecentreerd rond live projecten en uitdagingen voor individuen en organisaties.

Opdrachtinformatie informeert studenten over de beoogde eindkwalificaties en eisen met betrekking tot beoordeling. De werkgebaseerde focus van een project of opdracht omvat onderhandeling en overeenstemming tussen de student en de modulebegeleider.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

Elk programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten in elk bedrijf die hun operationele vaardigheden willen verbeteren en hun kwalificaties willen uitbreiden naar universitair niveau. Om in aanmerking te komen voor directe toegang zoeken we normaal gesproken naar een recente kwalificatie van niveau 5 (tot 5 jaar oud) en doorlopende tewerkstelling op een relevant gebied voor het vakgebied.

We kunnen ook onder bepaalde voorwaarden kandidaten met een kwalificatie op niveau 4 of een uitgebreide werkervaring accepteren. Als je niet zeker weet of je geschikt bent voor de graad, neem dan contact op met ons Admissions-team.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder