Bachelor in bedrijfsmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Ben je ondernemend en heb je een visie die je zou willen realiseren? Bent u geïnteresseerd in modern zakendoen en het belang van een innovatieve omgeving? Kun je meerdere taken meerdere malen beheren en het natuurlijke vermogen om te leiden hebben? Als uw antwoord ja is, is het programma Business Management de juiste keuze voor u.

De sterkste velden van het programma

 • Innovatie
 • Management en leiderschap
 • Samenwerking met bedrijven
 • Ondernemerszin

Afgestudeerden en carrière

Als afgestudeerde kun je zelfstandig processen organiseren en helpen met het management. Dit profiel voor afgestudeerden, met dit soort kennis en competenties, is altijd zeer gewild. Naarmate u ondernemend en innovatiever wordt, maar ook over een breed scala aan kennis beschikt, kunt u ook uw eigen bedrijf beheren.

Inschrijvingsvereisten

 • International Baccalaureate (IB) Diploma of European Baccalaureate Diploma
 • Middelbare schooldiploma van een geaccrediteerde instelling
 • Certificaat dat de kennis van het Engels bevestigt (bijv. TOEFL: min score van 79 (IBT), IELTS: min score van 6 voor Engels, Cambridge / Oxford: min B2 niveau)
 • Associate, Bachelor of Master Degree

Verplichte bijlagen

Onmiddellijk na het indienen sturen de kandidaten het volgende adres naar het schooladres op DOBA Business School , Prešernova ulica 1, Maribor, Slovenië:

 • Kopie van gelegaliseerde (apostillestempel) van standaard (XII) hoger secundair schoolverlatingscertificaat
 • Kopie van de officiële * academische transcripties / mark-bladen (bijv. Klasse X en Klasse XII examens)

* Een officieel transcript is een volledig academisch verslag van alle individuele cursussen en cijfers behaald aan een onderwijsinstelling. Het moet worden ondertekend door een presiderende functionaris en het zegel of de gewaarmerkte stempel van de uitgevende instelling dragen. De handtekening, zegel en / of stempel moet op alle pagina's van het document worden weergegeven.

 • Ontvangstbewijs dat de betaling van de toegangsprijs bevestigt
 • Certificaat dat de kennis van het Engels bevestigt (bijv. TOEFL: min score van 79 (IBT), IELTS: min score van 6 voor Engels, Cambridge / Oxford: min B2 niveau)
 • Kopie van het paspoort van de kandidaat (pagina's met persoonlijke gegevens en vast adres)
 • Kleur pasfoto

Als uw originele documenten niet in het Engels zijn, moet u officieel gewaarmerkte vertalingen verstrekken.

Engelse Taalvereisten

Kandidaten moeten een taalcertificaat van hun Engelse taalvaardigheid voorleggen. De minimaal vereiste scores zijn: TOEFL-score van 79 (IBT), IELTS-score van 6 voor Engels, Cambridge / Oxford: B2.

Als DOBA Business School op basis van redelijke gronden concludeert dat de aanvrager alle documenten / informatie die aan de school is voorgelegd als onderdeel van zijn of haar aanvraag heeft vervalst, zonder de andere door de wet beschikbare rechten van DOBA Business School te beperken, behoudt DOBA Business School het recht voor om de aanvraag intrekken en, met inachtneming van de toepasselijke wetgeving en het DOBA Business School beleid, de inschrijving van een student beëindigen en er worden geen betaalde vergoedingen terugbetaald.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our hig ... Lees meer

We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment. Lees Minder
Maribor , Belgrado + 1 Meer Minder