Bachelor in bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De zakelijke omgeving van de 21e eeuw biedt uitdagingen en beloningen voor degenen die zijn voorbereid. De nadruk op het gebruik van technologie, de integratie van bedrijfsconcepten en milieukwesties vereist dat u als zakelijke beslisser kennis, flexibel en voorbereid bent om u aan te passen aan nieuwe paradigma's en eisen en dit op nationaal en internationaal niveau te bereiken. Manhattanville's Business Management-programma geeft u de kernkennis van methoden, concepten en principes die moeten worden voorbereid om de uitdagingen van de bedrijfsvoering van morgen het hoofd te bieden.


Overzicht/>

Een Management Major geeft u de kernkennis van de methoden, concepten en principes die nodig zijn om uitdagingen en kansen die zich in de bedrijfswereld voordoen aan te kunnen. Het zal u ook inzicht verschaffen in de economie en de analytische instrumenten van de econoom.

Tijdens je junior of senior jaar moedigen we je aan om ten minste één, positieve stage te volgen. Met New York City en het hoofdkantoor van MasterCard Worldwide en PepsiCo in de buurt, heeft u uitzonderlijke kansen.

Naast een loopbaan in het bedrijfsleven of de non-profitsector, biedt het Management-programma ook een uitstekende achtergrond voor graduate of professionele studie.

Manhattanville College ook het Economic Freedom Institute is een onderneming die zowel de populaire als de wetenschappelijke discussie over kwesties in verband met economische vrijheid katalyseert.


Business Management Major Vereisten voor de BA en BS Degree/>

Alle majors voor bedrijfsbeheer zijn verplicht om de volgende negen cursussen te volgen:

ACC 1002

ACC 1002, ACC 1008, MGT 1001, MGT 1007, MGT 3090, MKT 1003: niet meegeteld als vrije kunsten Senior Seminar (ECO 3997 moet worden afgelegd voor afdelingshuld ) Studenten kunnen zowel ECO 3997 als MGT 3090 volgen en één zal meetellen als een keuzevak.

Senior Seminar (ECO 3997 moet worden gevolgd voor honours voor afdelingen ) Studenten kunnen zowel ECO 3997 als MGT 3090 volgen en één zal als keuzevak meetellen.


Opmerking: Cursussen met de MGT-code zijn geen vrije kunsten. Zoals met alle niet-liberale kunstcursussen aan het College, wordt dit aangegeven met dubbele asterisken na de titel van de cursus./>

Studenten met een major Business Management worden aangemoedigd om een ​​minor minor arts te volgen en worden dringend verzocht zorgvuldig te plannen om ervoor te zorgen dat ze de 90 vrije kunstenkredieten hebben die vereist zijn voor het BA-diploma of de 60 vrije-kunstkredieten die vereist zijn voor het BS-diploma.


Keuzevakken:/>

Hoogleraren bedrijfsmanagement die geen concentratiegebied kiezen, moeten 3 keuzevakken volgen. Naast de management-aangewezen cursussen (gecodeerd MGT), kunnen studenten elke boekhoudkundige, economische, financiële of marketing cursus volgen als keuzevak (elke cursus gecodeerd als ACC, ECO, FIN of MKT).


Mate/>

De economie, financiën


Carrière-ideeën/>

Algemeen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by ... Lees meer

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by checking out some of our exciting Fall campus events and programs. We believe higher education elevates students' knowledge both academically and practically. That's why we offer 50+ undergraduate areas of study and 70+ graduate programs, degrees, and certificates reinforced by internships, career counseling, mentors, and networking opportunities. We call it outcomes-based learning. Lees Minder