Bachelor in bedrijfspsychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) Bedrijfspsychologie is een gezamenlijk programma tussen de School of Psychology en de Lincoln International Business School en beoogt studenten in staat te stellen de carrièremarkt te betreden met specifieke kennis, vaardigheden en attitudes om succesvolle, op het werk gebaseerde beslissingen te nemen. Alle modules zijn zorgvuldig ontworpen om studenten in staat te stellen de leiding te nemen over hun eigen leren en hun begrip te ontwikkelen van het gedrag van mensen in het bedrijfsleven en hoe dit kan worden toegepast in verschillende organisatorische contexten. Studenten hebben de kans om getraind te worden in methoden en technologieën die zijn gebruikt om psychologische processen te onderzoeken en te leren hoe effectieve interventies te maken.

Als bedrijfspsycholoog ben je mogelijk werkzaam in publieke, private en vrijwilligersorganisaties. Mogelijke loopbanen zijn marketing, human resource management, organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding, coaching en leren en ontwikkeling, evenals de optie van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Hoe je bestudeert

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

In het eerste jaar, beoordeling is 54% cursussen, 30% praktische examens en 16% schriftelijke examens. In het tweede jaar is het 67% cursussen, 31% praktische examens en 2% schriftelijke examens. In het derde jaar is het 63% cursussen, 26% praktische examens en 11% schriftelijke examens.

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die kunnen worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Kenmerken

ondernemerschap

De University of Lincoln is trots op haar aanpak om het ondernemerschap bij haar studenten te bevorderen. Lezingen en beoefenaars van bezoeken geven inzicht in de huidige praktijk en mondiale problemen, terwijl projecten uit de praktijk helpen studenten uitdagen om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Optionele excursies

Bij Lincoln International Business School bieden we studenten de mogelijkheid om studiereizen af ​​te leggen die de technieken weerspiegelen waaraan ze werken. Deze activiteiten zijn meer dan alleen geprogrammeerde lezingen en seminars en zijn daarom niet verplicht, maar zijn ontworpen om het verschil te maken bij het bespreken van de theorie in de praktijk. Er kunnen wat kleine kosten aan verbonden zijn voor sommige reizen om reizen te dekken.

Onderzoek

Bij Lincoln International Business School hebben we een internationaal perspectief en ons onderzoek informeert ons over al onze cursussen. We doen onderzoek met bedrijven, overheid en non-profit organisaties om kennis en inzicht te verdiepen om een ​​tastbaar verschil te maken voor de industrie en de samenleving.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels en wiskunde. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder