Bachelor in begeleiding en psychologische counseling

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over het programma

In onze bacheloropleiding Begeleiding en Psychologische Counseling krijgen de studenten een dieper inzicht in de progressieve aard van het menselijk leven en zullen ze het vermogen vinden om professionele en individuele ontwikkelingen te integreren in overeenstemming met verschillen op individueel en sociaal niveau. Ze zullen leren werken met verschillende maatschappelijke groepen en worden getraind om de theoretische kennis op gepaste wijze in verschillende contexten te gebruiken. Tijdens het programma leren de studenten de fundamentele concepten en principes op het gebied van psychologische counseling en begeleiding (PCG) en leren ze hoe ze de ontwikkelingsprocessen en de mogelijke problemen die kunnen optreden voor de individuen in verschillende levenscycli, materialiseren en beoordelen. Ze zullen trainen om te werken en hun vaardigheden en ervaringen delen met hun counselor-collega's en uiteindelijk individuele en groepspsychologische counseling en begeleidingsdiensten bieden, rekening houdend met specifieke psychosociale behoeften van individuen.

132276_gui.jpg

Onderwijskansen

In ons Undergraduate-programma Begeleiding en Psychologische Counseling hebben de studenten, naast de verplichte vakken, de mogelijkheid om een breed scala aan keuzevakken te volgen om zich vertrouwd te maken met de meest actuele onderwerpen en vraagstukken op dit gebied. De studenten krijgen de kans om deel te nemen aan verschillende lesmogelijkheden bij individuen en groepen van psychologische counseling over verschillende kwesties, zoals kindermishandeling, gezinsbegeleiding, verschillende onderzoeksmethoden en andere kwesties op dit gebied. De student zal de mogelijkheid vinden om gebruik te maken van computerlaboratoria en psychologische counselingtoepassingen om hun competenties te ontwikkelen, samen met de nieuwste technologische mogelijkheden en de nieuwste gepubliceerde boeken en artikelen in deze discipline.

Loopbaangebieden

De studenten die zijn afgestudeerd aan het programma Begeleiding en psychologische begeleiding kunnen werken als psychologisch adviseur of begeleidingsadviseur in verschillende onderwijsinstellingen, maar ook als advies- en revalidatiecentra in particuliere en openbare universiteiten of bedrijven. De afgestudeerden kunnen wetenschappelijk onderzoek doen, deelnemen aan symposia en conferenties in het veld en gerelateerd aan hun beroep.

Toelatingseisen

Vereiste documenten

 1. High School Diploma & Transcript of National Certificate and & Transcript.
 2. Engelse vertaling van Diploma & Transcript (indien van toepassing).
 3. Paspoortfotokopie (inclusief alle belangrijke pagina's).
 4. Resultaten van SAT, IELTS of TOEFL (indien beschikbaar).
 5. Persoonlijke foto.

Toelatingseisen:

American College Testing: minimaal 21 punten.
General Certificate of Education (GCE): met een 2 A-niveau of gelijkwaardig (4AS / 8 IGCSE).
Internationaal baccalaureaat: kwalificeer je voor een IB-diploma.
Scholastic Aptitude Test (SAT): minimaal 900/1600.

Online app

132256_132217_applynowINGILIZCE.jpg

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Dit zijn de toepassingsstappen:

 1. Start de toepassing door te klikken op de Application Process pagina .
 2. Vul het formulier in en verzend het.
 3. Gebruik de pincode om u aan te melden bij het toepassingsvolgsysteem .
 4. Log in en bekijk uw aanvraag.
 5. Ga naar het financiële gedeelte om de betaling uit te voeren.
 6. Verzamel de officiële acceptatiebrief en de betalingsbevestigingsbrief.
 7. Koop uw Visa (indien nodig).
 8. Boek uw vlucht en vul de luchthaven Ophalen.

Collegegeld

65% -beurs wordt aangeboden aan alle internationale studenten in alle afdelingen en programma's. Om onze collegegeld te controleren op de komende intake, bezoek onze collegegeld pagina .

Taalvereisten

Engels Vaardigheidstest

De programma's van de universiteit zijn in de Engelse taal.Als de student niet voldoet aan de vereisten voor het volgende Engelse niveau, moet hij / zij het Engelse taalvaardigheidsexamen afleggen.

Engelse vereisten

 • IELTS - International English Language Testing System (minimaal 5.0).
 • TOEFL IBT - Internetgebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 60).
 • TOEFL CBT - Computergebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 170).
 • TOEFL PBT - Papieren test van Engels als vreemde taal (minimaal 497).
 • GCE / IGCSE - General Certificate of Education / International General Certificate of Secondary Education (Minimum C).
 • FCE - Eerste certificaat in het Engels (minimaal C).
 • CPE / CAE Certificate of Proficiency in English / Certificate in Advanced English (Minimum C).
 • SAT - The SAT Reasoning Test (voorheen Scholastic Aptitude Test):
  • Oud SAT: schrijven: minimaal 340, lezen: minimaal 400, totaal: minimaal 800.
  • Nieuwe SAT: Engels: 420.
 • PTE - Pearson-test van het Engels: minimaal 36.

Beurzen

CWU biedt een verscheidenheid aan beurzen aan al haar toekomstige en huidige studenten in niet-gegradueerde programma's op basis van hun succesniveau.

Internationale studentenbeurs

Alle studenten op niet-gegradueerd niveau krijgen een studiebeurs van 60% op alle afdelingen.

2132.jpg

Academische studiebeurs

Het dekt 70%, 80% en 100% van het lesgeld. Beurzen van 70%, 80% en 100% voor uitzonderlijk succesvolle aankomende studenten. U vraagt de beurs aan door contact op te nemen met onze studiebeurscommissie ( scholarship@cwu.edu.tr ).

De aanvragen worden beoordeeld door de internationale toelatingscommissie van de student. Opmerking: de academische beurs omvat (herfst- en lentesemesters).

Duur van de beurs: 4 jaar in het studieprogramma, plus 1 jaar in het Engelse taalvoorbereidingsprogramma (indien nodig).

Academic Achievement Scholarship

Geregistreerde niet-gegradueerde studenten die hebben gestudeerd voor ten minste twee semesters en die ten minste 3,00 Cumulative Grade Point Average (CGPA) en 3,50 Grade Point Average (GPA) hebben behaald, ontvangen een CWU academische prestatiebeurs van 25% tot 75% vermindering van hun collegegeld vergoedingen, afhankelijk van hun academische status.

Financial Aid Programme

Programma voor financiële steun bedoeld voor hooggekwalificeerde niet-gegradueerde studenten met beperkte financiële middelen. Nadat je bent toegelaten, kun je een financiële beurs aanvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet: een acceptatiebrief hebben ontvangen van het opnamekantoor en over beperkte financiële middelen beschikken.

132254_132214_Scholarships.jpg

Als u in aanmerking komt voor het financiële hulpprogramma, hangt het bedrag van de prijs af van uw financiële behoefte en uw academische kwalificaties. Beurzen worden toegekend ongeacht uw ras, kleur, geslacht, religie of nationale afkomst.

U kunt de aanvraag voor financiële hulp downloaden, deze invullen en alle vereiste documenten verzamelen en naar de e-mail van onze studiebeurscommissie sturen ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Lees meer

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Lees Minder