Bachelor in communicatie en digitale marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van deze opleiding is om communicatieve en digitale marketingcompetenties te ontwikkelen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière. Het vereist theoretische achtergrond, kennis van de omgevingen en context van de organisatie, de specifieke kennis van verschillende platforms en praktische kennis door het gebruik van tools en technieken voor contentmarketing.

Programmastructuur

Tijdens het eerste jaar verwerven studenten de basis van communicatie, public relations, digitale marketing, creatieve industrieën en e-business, evenals algemene universitaire vakken en vreemde talen. Studenten zullen in staat zijn om de fundamentele theoretische en praktische kennis van digitale marketing en communicatie toe te passen, de vakinhoudelijke competenties ontwikkelen die relevant zijn voor verdere activiteiten in verschillende sectoren.

Tijdens het tweede jaar van de studie zullen studenten hun kennis van nieuwe mediacommunicatie, sociale netwerken en participatie, communicatie ethiek en wetgeving verdiepen. Ze zullen ook gericht zijn op het creëren en weergeven van digitale inhoud, digitaal ontwerp en gamification. Studenten zullen in staat zijn om effectieve en efficiënte communicatie in de organisatie te organiseren en te verzekeren door samen te werken in traditionele en virtuele omgevingen, mediaprojecten te ontwikkelen en te beheren, contentmarketingstrategieën voor een organisatie te ontwikkelen. Ze zullen ook kennis van digitale marketing en communicatie kunnen toepassen door universele waarden zoals mensenrechten, vrijheid van meningsuiting en informatie te beschermen.

Tijdens het derde jaar van de studie verwerven studenten praktische kennis en bereiden ze de eindthesis voor. Ze zullen ook in staat zijn om professionele kennis op te doen in crisisbeheer van informatie, elektronisch publiceren of produceren, leren projectmanagement of zakelijke communicatie en onderhandeling. Studenten zullen in staat zijn om wetenschappelijke kennis toe te passen in toepassingen van digitale marketing en communicatieprojecten en de ontwikkelingskansen te evalueren, innovatieve projecten uit te voeren, opgedane kennis toe te passen in nieuwe en onbekende omgevingen.

Internationale mobiliteitsmogelijkheden

De tweede en derdejaars studenten kunnen deelnemen aan het ERASMUS mobiliteitsprogramma dat de mogelijkheid biedt om 1 of 2 semesters te studeren aan een universiteit in het buitenland en stage te lopen in een ander land.

Mogelijkheden voor beurzen

MRU biedt een pakket beurzen aan dat wordt aangeboden aan internationale potentiële en huidige studenten die een volledige opleiding zoeken. Alle mogelijkheden staan hier vermeld .

Carriere vooruitzichten

Dit programma behandelt de onderwerpen communicatie, marketing, management, design en creativiteit die nuttig zijn voor het werken in bedrijfsorganisaties of in de creatieve industrie. Na het voltooien van dit programma kunnen studenten werken in marketing, communicatie, public relations afdelingen, ontwikkelen en implementeren van digitale marketingstrategieën, werken op het gebied van analyse, content management, digitaal en communicatie projectmanagement en ontwikkeling.

Toelatingseisen

Voortgezet onderwijs (cijfer in geschiedenis / vreemde taal).

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B1 (volgens het Common Framework of Reference for Language dat is goedgekeurd door een niveautest) is georganiseerd voor degenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).

Verbeter je Engels!

Ben je geïnteresseerd in Engels, maar beschik je niet over voldoende kennis van de Engelse taal om in het Engels te studeren?

Minor Engelse taalstudies zijn bedoeld voor diegenen die bereid zijn om een ​​bacheloropleiding aan de Mykolas Romeris University maar niet voldoende kennis hebben van de Engelse taal die nodig is om in een vreemde taal te studeren. Tijdens het eerste studiejaar zullen studenten, die een grote bacheloropleiding volgen, samen met kleine Engelstalige studies, zich alleen richten op taalstudies. Na het afronden van een jaar Minor Engelse taalstudies en het bereiken van voldoende Engelstalige vaardigheidsniveaus zullen internationale studenten doorgaan met het bestuderen van hun geselecteerde bacheloropleiding aan de MRU.

Een jaar Minor Engelse taalstudiegeld - 1800 EUR.

Ga voor meer informatie naar els.mruni.eu

Onze studentenervaringen

Sakartvelo-student leerde Litouws door poëzie te lezen, sprookjes

Zoeken: de passie van de Oekraïense student om de beste koffie te vinden

Koreaanse student leest, kookt meer tijdens quarantaine

Servische student: Modern Litouwen is een voorbeeld voor ons Serviërs

Duitse student groeide om van roze bietensoep te houden en leerde het te maken

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder