Bachelor in communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Op Husson University , de New England School of Communications (NESCom) is de thuisbasis van ongeveer 500 studenten die werken aan Bachelor of Science graden in Communications Technology, Mass Communications en Entertainment Production. Studenten binnen de graad Communicatietechnologie kunnen een concentratie kiezen in Audio Engineering, Live Sound Technology, Videoproductie of WebMedia. Studenten binnen de Mass Communications-graad kunnen kiezen voor een concentratie in journalistiek, marketingcommunicatie, radio-uitzendingen of sportjournalistiek.

De New England School of Communications® bereidt studenten voor op een loopbaan in het brede communicatievak. We leiden studenten op in de toegepaste technologie en inhoud in overeenstemming met de platforms die ze in hun beroep zullen gebruiken. Onze instructie is bedoeld om studenten niet alleen de kritische kennis te geven, maar ook de technische vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun gekozen loopbaan.

Onze geschiedenis

De New England School of Communications® begon in 1981 als de New England School of Broadcasting om studenten op te leiden voor posities in de omroep en de geallieerde velden. Vanuit een locatie in het centrum kocht NESB in 1983 het "Broadcast House" en werd een moderne faciliteit gebouwd.
De verhuizing bleek tijdelijk aangezien de school snel groeide. In 1985 verhuisde NESB naar een faciliteit op de campus van het Husson College en bleef groeien door huisvesting, restaurants, een gymzaal en andere voorzieningen op de campus te bieden.
In 1997 fuseerde NESCom met Husson en werd het een volledige dochteronderneming. In 2001 werd een nieuw communicatiecentrum, het Wildey Communicatiecentrum, opgericht. Een nieuwe vleugel werd in 2004 toegevoegd aan het Wildey Communication Center om tegemoet te komen aan de groeiende studentenstructuur. In 2014 werd de New England School of Communications officieel onderdeel van de academische gemeenschap van Husson University omdat het werd geïntegreerd als de vijfde school en universiteit van de universiteit.

NESCom-certificaten

In onze snel evoluerende, op kennis gebaseerde economie worstelen werknemers om de nieuwste technologieën en vaardigheden bij te houden. Deze uitdagende certificaatprogramma's leren vaardigheden die direct overdraagbaar zijn naar de werkplek of als credits voor een diploma aan de Husson University . Studenten die momenteel zijn ingeschreven voor een opleiding bij Husson kunnen ook een certificaat toevoegen aan hun inloggegevens. Hands-onlessen bieden trainingen op hoog niveau in de meest gangbare industriële praktijken en benadrukken leren door te doen. Cursusleiders zijn gerespecteerde professionals die momenteel in het veld werken. U kunt kiezen uit de volgende opties voor certificaten op de New England School of Communications:
  • Geavanceerde live geluidstechnologie
  • Audio Engineering
  • Digitale en sociale mediamarketing
  • Entertainment en ontwerptechnologie
  • Amusement Productie
  • Basisprincipes van live geluid
  • Grafisch ontwerp
  • Marketingcommunicatie
  • fotografie
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a ... Lees meer

At Husson University, it’s all about you. You won’t be lost in a crowd. You’ll learn from professors who care about you. You’ll learn hands-on, earning a degree and skills that will prepare you for a rewarding, successful career. Best of all, Husson’s reputation for a first-class education and affordability mean you’ll be making a smart investment. Husson University... our mission is your success. Lees Minder