Bachelor in communicatiewetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Waarom Communicatiewetenschappen studeren?

Als hoofd Communicatiestudies aan de UIU, leer je over de centrale rol die communicatie in ons leven speelt. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende communicatiedoelen te leren identificeren, analyseren en evalueren en om berichten met succes aan te passen aan de eisen van complexe situaties. Als een wereldburger leer je om verschillende communicatiegedrag te begrijpen, waarderen en beheren dat verbonden is met mensen uit andere groepen, organisaties en culturen.

Als communicatieprofessionals, zult u competentie verwerven in de theoretische en ethische grondslagen die onderzoek, organisatie en professionele praktijken ondersteunen. Een major in communicatiestudies bereidt je voor op een professionele carrière in overheid, industrie, bedrijfscommunicatie, klantenservice, training en ontwikkeling, human resources-beheerder, public information officer, public relations, community action director en docent op de middelbare school of hogeschool.

Nadrukgebieden

Communicatie studie

Alle aandachtsgebieden Communicatie Studies bouwen voort op een gemeenschappelijke kern van cursussen: spreken in het openbaar, communicatietheorie, zakelijke en professionele communicatie, en communicatie en media-ethiek. Studenten selecteren vervolgens een nadrukgebied waarin zij zich willen specialiseren en deze kennis willen toepassen. Studenten kunnen ook een minor selecteren in communicatiestudies of journalistiek. Studenten mogen geen erkenning krijgen voor het nemen van beide minderjarigen.

Massa media

Studenten die op zoek zijn naar een loopbaan in de gedrukte en digitale journalistiek, moeten zich inschrijven voor het nadrukprogramma journalistiek. Deze nadruk biedt leerzame en praktische ervaring in het rapporteren en redigeren in traditionele gedrukte media en 21e-eeuws digitaal nieuws; Dit omvat het schrijven van functies, blogs, tweets en andere sociale en online nieuwsmedia. Cursussen omvatten theorie en filosofie van "nieuwe journalistiek" zoals die zich in de 21e eeuw heeft afgespeeld; persvrijheid en het eerste amendement; ethiek en verantwoordelijkheden van journalisten; de relatie tussen media en cultuur; professionele normen van journalistiek, traditioneel en veranderingen in de 21ste eeuw; en de functie van nieuws versus tabloid in het Amerika van de 21e eeuw.

Deze nadruk biedt studenten een stevige basis in de traditionele media omdat het is veranderd voor de behoeften van een digitale nieuwscultuur. De nadruk biedt studenten ook de mogelijkheid om zich bezig te houden met technisch en professioneel schrijven, kritisch denken, ethische onderzoeksvaardigheden en effectieve interviewvaardigheden.

Studenten met de nadruk op journalistiek worden voorbereid op carrières zoals, maar niet beperkt tot, verslaggever, redacteur, auteur, tekstschrijver, media-interviewer, scenarioschrijver, proeflezer, nieuwsschrijver, nieuwsredacteur, nieuwsdienstonderzoeker, professionele blogger en professionele tweeter.

Sport Communicatie

Studenten zullen zich voorbereiden om professionals in sportmedia en andere communicatiegebieden te werken. Studenten zullen profiteren van een netwerk van stagemogelijkheden op en buiten de campus met teams, clubs en sportbureaus om de wederzijds afhankelijke relatie tussen sport, media en het zakelijke aspect en fandom van sport beter te begrijpen en te profiteren. Als communicatieprofessionals verwerven studenten competentie in print, uitzending en digitaal / internet schrijven, onderzoek en algemene communicatietheorie, evenals een achtergrond in sportrecht, administratie en marketing. Studenten krijgen ook inzicht in sociale media en ethische verantwoordelijkheid, die beide noodzakelijk zijn voor de beroepen in sportcommunicatie.

Communicatiewetenschappen worden aangeboden op de volgende locaties van de Upper Iowa University :

  • Residentiële Fayette-campus
  • Selecteer opleidingscentra
  • Online programma
  • Selecteer internationale centra
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UI ... Lees meer

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study. Lees Minder
Fayette , Hong Kong + 1 Meer Minder