Bachelor in computer- en informatiestudies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma Informatica en informatica heeft de dubbele missie om studenten voor te bereiden op het nemen van een leidende rol in informatietechnologie, onafhankelijk van de loopbaan of afgestudeerde opleidingspaden die zij nastreven en een bijdrage te leveren aan het interdisciplinaire gebruik van informatietechnologie in heel Washington.

Het CIS-curriculum combineert aspecten van geschiedenis, sociologie, psychologie, communicatie, kunst, ontwerp, wetenschap en wiskunde. Het programma legt de nadruk op probleemoplossende en effectieve communicatievaardigheden, terwijl het problemen aanpakt in computationeel denken, visuele cultuur, interactieontwerp, informatiebeheer en -analyse, systeemontwikkeling en beveiliging. Studenten kiezen uit een reeks keuzevakken en zetten tegelijkertijd een studie voort die een goede basis biedt voor effectieve codering en productie, maar ook voor gebruikersgericht ontwerpen en interactie, en formele modellering en analyse.

De major en minor in CIS zijn ontworpen om studenten een sterke achtergrond te geven in een breed scala aan benaderingen van computergebruik. Studenten met een interesse in een bepaald subveld van computers worden aangemoedigd om een ​​nadruk te leggen op de CIS-major. De Big Data-nadruk is analoog aan de Computational Science-concentratie voor CIS-majors en richt zich op het gebruik van computermodellering, visualisatie en analyse van grote gegevenssets om complexe probleemoplossende taken op te lossen. De nadruk op computerwetenschappen is bedoeld voor studenten die afstudeerwerk willen nastreven gericht op de fundamentele en theoretische onderbouwing van de informatica. De nadruk van Digital Media legt de nadruk op visuele geletterdheid en creatieve probleemoplossing en richt zich op hoe mensen betekenis communiceren door middel van innovatieve contexten die profiteren van verschillende digitale media. De nadruk van Interaction Design legt de nadruk op de problemen bij het ontwerpen van computersystemen op een mensgerichte manier en richt zich op de theorieën en technieken die betrokken zijn bij het ontwikkelen van effectieve interfaces voor informatiesystemen. De nadruk op internet en mobiele technologieën is bedoeld voor studenten met een beoogd carrièrepad in de ontwikkeling van web- en mobiele apps en richt zich zowel op ontwerpvraagstukken als op productie- en implementatieproblemen die centraal staan ​​bij het leveren van inhoud via deze media.

Studenten die afstuderen op andere gebieden die technische vaardigheden willen ontwikkelen om hun studie aan te vullen, worden aangemoedigd om een ​​concentratie in verband met het programma te overwegen, zoals Environmental Studies; Grafisch ontwerp; Computational Science; of professioneel schrijven.

De GOS-major en minor zijn verbonden aan het Department of Computing and Information Studies. Een major vereist 11 cursussen en een minor vereist zes.

Advies over het kiezen van CIS-cursussen

In Computing and Information Studies zijn er veel mogelijke startcursussen - het is belangrijker dat studenten beginnen met een cursus waarin ze geïnteresseerd zijn dan naar het cursusnummer kijken. CIS heeft ook een aantal aanbiedingen die uitstekende aanvullingen zijn op de andere majors op de campus. We hopen dat alle studenten zullen nadenken over hoe leren over computergebruik hen academisch en professioneel kan helpen en overwegen om een ​​cursus te volgen gedurende hun vier jaar op het college.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teachin ... Lees meer

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teaching and work closely with our students to ensure that they receive a quality, comprehensive education. Our entire community is focused on student success. To that end, we offer an On-Time Graduation Guarantee, opportunities to study all over the world through our Magellan Project and a committed staff of career counseling experts. Lees Minder