Bachelor in computer- en informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten in het computer- en informatietechnologie (CIT) -programma worden gekenmerkt door hun praktische benadering van technologie. CIT-studenten zijn niet alleen ontwerpers en bouwers, maar vooral enablers: ze benaderen complexe problemen en creëren op maat gemaakte oplossingen die gebruikers helpen hun doelen te bereiken. Ze spelen een integrale rol in elke moderne organisatie, werken vaak achter de schermen om technologieën te implementeren waar dat het meest nodig is. CIT studenten leren niet alleen om complexe systemen te implementeren, maar ze worden ook goed thuis in hun management.

Die veelzijdigheid is het kernprincipe van de CIT-graad. Mensen communiceren meer dan ooit met computers en daarmee is er behoefte aan professionals met de brede en praktische vaardigheden om die interacties in verschillende sectoren mogelijk te maken. Elke dag realiseren meer bedrijven zich de voordelen die IT-professionals op tafel leggen. Een groot ziekenhuis heeft een stabiele aanwezigheid op het web nodig - CIT-afgestudeerden kunnen het bouwen. Een overheidsinstantie heeft een database nodig die is ontwikkeld om rampenhulpacties bij te houden - CIT-afgestudeerden kunnen het ontwerpen. De mogelijkheden zijn talrijk en groeien elke dag.

Met de CIT-graad kunnen studenten huidige en toekomstige computertechnologieën en huidige en toekomstige informatietechnologieën omarmen. CIT studenten moeten zes cursussen in een graadconcentratie volgen om hen op een pad te zetten om hun passies om te zetten in een carrière.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Het programma is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op leiderschapsposities in organisaties met en zonder winstoogmerk die zich bezighouden met evoluerende computer- en informatietechnologieën of om hun opleiding voort te zetten door middel van het nastreven van geavanceerde graden.

leerplan

Eerste jaar

CIT Degree Concentraties

CIT-graad vereist de voltooiing van zes geavanceerde cursussen uit de volgende concentraties: Database, Enterprise Administration, Networking and Communications, Web Administration en Web Development. Momenteel wordt netwerk- en communicatieconcentratie aangeboden bij RIT Dubai met de volgende cursussen:

  • NSSA-245 Netwerkservices
  • NSSA 341 VoIP
  • NSSA 441 Geavanceerde routing en switching
  • NSSA 445-sensor
  • NSSA 242 Draadloze netwerken
  • NSSA 342 VoIP
  • NSSA 443 Netwerkontwerp en prestaties

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijds betaald werk op het studiegebied van de student. Het curriculum voor informatica en informatietechnologie vereist de voltooiing van 24 weken co-op-werkgelegenheid, meestal voltooid in de zomer van het tweede en derde academiejaar. Coöperatief onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om op de werkplek de kennis en vaardigheden toe te passen die ze in het klaslokaal leren en om naar het klaslokaal te brengen wat ze op de werkplek leren om tot een beter afgerond onderwijs te komen. Op de werkplek verwerven studenten ook waardevolle expertise op gebieden zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, bedrijfsethiek en etiquette, en werken ze in een team, waardoor ze verschillende carrièremogelijkheden kunnen uitvoeren en hen kunnen helpen bij het nemen van langetermijnbeslissingen.

accreditatie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a sto ... Lees meer

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a storied 185 year history. RIT Dubai offers highly valued Bachelor’s and Master’s degrees in business and leadership, engineering, and computing. The curriculum provides students with relevant work experience through an innovative cooperative education program that helps students stand out in today’s highly completive job market. Lees Minder