Bachelor in computerbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De omvang en reikwijdte van computernetwerken, samen met de toenemende afhankelijkheid van deze technologie, blijft zich elke dag uitbreiden, samen met de dreiging van schadelijke software en hacking. Daarom is computerbeveiliging een groot probleem geworden. Het resultaat is een toegenomen behoefte aan mensen en technologie die de gegevens van een organisatie kunnen beveiligen en beschermen, evenals de hardware- en software-infrastructuur waarin de informatie is ondergebracht.

De bachelorgraad in computerbeveiliging produceert professionals die mensen en processen begrijpen die van invloed zijn op informatiebeveiliging. Naast het beschikken over state-of-the-art kennis in het behoud van informatie-assets, worden studenten experts in het identificeren van beveiligingslekken in computerbeveiliging. Studenten begrijpen ook de forensische vereisten die nodig zijn om te bewijzen dat een aanval heeft plaatsgevonden, identificeren de oorsprong ervan, beoordelen de omvang van de schade of verlies van informatie en ontwerpen strategieën die ervoor zorgen dat gegevens kunnen worden hersteld.

Een belangrijk doel is om studenten een niveau van specialisatie in computerbeveiliging te bieden dat verder gaat dan wat wordt aangeboden door meer algemene majors die worden aangeboden in informatiesystemen of informatietechnologie. Dit wordt bereikt door een fundament te bieden dat de breedte van computerdisciplines omvat en de student vervolgens in staat stelt om zich te concentreren op een bepaald gebied van beveiliging, zoals forensisch onderzoek, forensisch onderzoek van mobiele apparaten, of beveiliging van het netwerk of computersysteem. Door de voorkeur te geven aan diepte over de breedte, krijgen studenten voldoende tijd om de problemen en technologieën van computer- en netwerkbeveiliging te onderzoeken.

Mogelijke carrièremogelijkheden

Posities in computerbeveiliging zijn te vinden op bijna alle gebieden van de handel. Van kleine lokale bedrijven tot grote multinationale ondernemingen, ze zijn allemaal afhankelijk van een complexe netwerkinfrastructuur om hun bedrijf uit te voeren en vereisen beveiligingsprofessionals om deze systemen te onderhouden. De afgestudeerden van IT-beveiliging van RIT Dubai zijn vakkundig voorbereid op de ondersteuning geboden door bedrijven van alle groottes evenals nationale, nationale en lokale beveiligingsbureaus. Mogelijke carrièremogelijkheden zijn systeembeveiligingsanalisten en -ontwerpers, beveiligingsarchitecten voor bedrijfssystemen, of adviseurs en onderzoekers van IT-systemen.

leerplan

Studenten zijn verplicht om 126 semester credit-uren van kerncursussen en geavanceerde cursussen, alsmede coöperatief onderwijs te voltooien. Kerncursussen omvatten een programmeervolgorde, een ethiekcursus, een computernetwerk- en systeembeheersequentie en basiscursussen in computer- en netwerkbeveiliging. Met geavanceerde cursussen kunnen studenten de focus van hun informatieveiligheidscursussen ontwerpen.

Cursus

Geavanceerde keuzevakken

Studenten voltooien vijf geavanceerde veiligheidskeuzes die studentenkennis uitbreiden in een van de verschillende disciplines van beveiliging, waaronder systeembeveiliging, netwerkbeveiliging, forensisch onderzoek, malware, veilige softwareontwikkeling, database- en applicatiebeveiliging, veiligheidsevaluatie of theorie.

* Niet alle geavanceerde cursussen worden aangeboden bij RIT-Dubai. Andere geavanceerde cursussen zijn beschikbaar via studie-in het buitenland of overdrachtopties, die afhankelijk zijn van het behalen van aanvullende respectieve vereisten en goedkeuringen.

Coöperatief onderwijs

Coöperatief onderwijs is een voltijdse betaalde werkervaring op het studiegebied van de student. Het leerplan van Computing Security vereist de voltooiing van 24 weken co-op-werkgelegenheid, doorgaans voltooid in de zomer van het tweede en derde studiejaar. Coöperatief onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om op de werkplek de kennis en vaardigheden toe te passen die ze in het klaslokaal leren en om naar het klaslokaal te brengen wat ze op de werkplek leren om tot een beter afgerond onderwijs te komen.

Op de werkplek verwerven studenten ook waardevolle expertise op gebieden zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, bedrijfsethiek en etiquette, en werken ze in een team, waardoor ze verschillende carrièremogelijkheden kunnen uitvoeren en hen kunnen helpen bij het nemen van langetermijnbeslissingen.

Accreditaties

De Bachelor of Science in Computing Security is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs van de VAE - Hoger Onderwijs en heeft een licentie van de KHDA.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a sto ... Lees meer

Established in 2008, RIT Dubai is a not-for-profit global campus of the esteemed Rochester Institute of Technology in New York, one of the world’s leading technological-focused universities with a storied 185 year history. RIT Dubai offers highly valued Bachelor’s and Master’s degrees in business and leadership, engineering, and computing. The curriculum provides students with relevant work experience through an innovative cooperative education program that helps students stand out in today’s highly completive job market. Lees Minder