Bachelor in computerinformatiesystemen

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in computerinformatiesystemen

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

Programma beschrijving.

CIS omvat het ontwerpen, programmeren en beheren van informatiesystemen. CIS geeft studenten de wetenschappelijke praktijken en het proces van softwareontwikkeling dat hen in staat stelt om ze om te zetten in goederen en diensten die op de markt kunnen worden gebracht (dat wil zeggen, technologie). Richt zich ook op de ontwikkeling van standaarden en systeemanalyse en ontwerp en ontwikkeling van informatiesystemen. CIS probeert de studenten te wapenen met de vaardigheden, wetenschap en hulpmiddelen die hen helpen bij de ontwikkeling van moderne en slimme informatiesystemen met behulp van de laatst beschikbare technologieën. Het programma behandelt ook alle stadia van de analyse en het ontwerp van specificaties voor het ontwerpen van databases, het ontwikkelen van een applicatie en de follow-up implementatie en administratie.

uitrusting

Studenten van dit programma kunnen een computerlokaal gebruiken met verschillende software, zoals: Visual Studio, Oracle, enz., En bibliotheken en andere faciliteiten.

Industrie

Het programma heeft een samenwerkingsovereenkomst met acht IT-bedrijven, zoals Spark, Israa, Ultimate, Qurtoba, Andalus, Intership, PichPoint, Art Technology. Deze overeenkomst biedt studenten de mogelijkheid om bedrijven te bezoeken en hun verschillende faciliteiten te gebruiken en met mij samen te werken bij het ontwikkelen van informatiesystemen. Daarnaast zijn er relaties volgens stageperiode met IT-bedrijven en elk bedrijf dat IT in hun werk faciliteert. En ook enkele bij elkaar gevoegde afstudeerprojecten worden meestal georganiseerd in samenwerking met lokale industriële bedrijven.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden die in dit programma worden gehanteerd, omvatten lezingen, seminars, cursusprojecten, studentenpresentaties en thuiswerken. Al deze omvatten moderne technologische faciliteiten zoals moderne software, ppowerpoint en etc.

Cursussen en beoordeling

Beoordelingscriteria omvatten: Examens (eerste, tweede en laatste), cursusprojecten met behulp van moderne software, thuiswerken en presentaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op January 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
40 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan