Bachelor in computerinformatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dominican College in Computer Information Systems (CIS) zal studenten kwalificeren voor loopbaanposities in de snelgroeiende sector Informatietechnologie. Het Bureau of Labor Statistics voorspelt een groei van 13 procent op het gebied van technologie tegen 2026. Deze groei is ongeveer twee keer het nationale gemiddelde voor alle carrières.

Als CIS-professional werkt u mogelijk met technologie voor eindgebruikers, lokale netwerken, netwerkservers, Active Directory, databases, e-mailsystemen, cybersecurity of op internet gebaseerde technologieën. Het CIS-programma zal u blootstellen aan al deze gebieden.127109_graduation2.jpg

 • Het veld Computerinformatiesystemen is een van de weinige waar er een zeer nauw verband bestaat tussen de opleidingsvereisten en de vereisten voor een loopbaan in het veld. Om meer real-life werk in de klas te brengen, heeft het Dominican College de afdeling Informatietechnologie van het College samengevoegd met de Academische CIS-afdeling. Als gevolg van de fusie wordt het CIS-programma actueel gehouden op basis van wat er in de IT-wereld gebeurt terwijl de technologie zich voortdurend ontwikkelt.
 • Alle studenten hebben toegang tot zowel CIS-faculteit als IT-afdelingsprofessionals wanneer zij hun graden afronden.
 • Studenten overdag krijgen Work-Study-stages aangeboden op de IT-afdeling. Dit zorgt voor meer praktische tijd bij het repareren en upgraden van laptops en desktopcomputers.
 • Er is een speciaal laboratorium voor het CIS-programma dat is uitgerust met hardware en software van commerciële kwaliteit, zoals werken met echte webservers, netwerkservers, databaseservers, netwerkswitches en routers. Labs en klasopdrachten zijn gebaseerd op deze hardware. Online studenten gebruiken softwaresimulators om het labwerk te doen.

Ons CIS-programma is gebaseerd op de huidige vraag naar technologische vaardigheden. We hebben drie cursussen op basis van de huidige industriële technologiecertificeringen, Comp TIA A, Comp TIA Network en Microsoft Server-certificering. We moedigen studenten ten zeerste aan om deze certificeringstests af te leggen terwijl ze nog student zijn of kort na hun afstuderen.

what’s going on hereJohn Schnobrich / Unsplash

Samenvatting van de vereisten

Het programma Computerinformatiesystemen bestaat uit minimaal 122 studiepunten, als volgt verdeeld:

 • 60 studiepunten van Liberal Arts
 • 60 studiepunten in Divisievereisten
 • 6 studiepunten in divisievereisten
 • 27 credits zakelijke vereisten
 • 33 studiepunten in CIS Core Courses

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

 1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
 2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder