Bachelor in computersystemen, met specialisatie in computerwetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Computersystemen met specialisatie in computerwetenschappen

Zorg voor een geavanceerd gebruik van de nieuwste wetenschappelijke en digitale technologieën, met assistentie van professoren die experts zijn op hun vakgebied.

In slechts een paar korte decennia heeft computertechnologie bijna elk aspect van ons leven beïnvloed. Hierdoor is het vermogen om de taal van computersystemen te creëren, manipuleren en spreken de meest gewaardeerde vaardigheden geworden die van toepassing zijn op vrijwel elke branche. Wanneer je computertechnologie in Trent studeert, krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in het ontwerpen, implementeren en integreren van softwaretoepassingen, van supercomputers tot spelborden. Deze graad zal u voorzien van de nodige vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de steeds veranderende technologiesector.

Lees meer over een specialisatie in informatica.

Afstudeerders die hebben voldaan aan de vereisten voor een enkel major Honours diploma in computersystemen, kunnen een specialisatie in computerwetenschappen aanvragen als ze ook de volgende 8.0 credits met succes hebben voltooid:

  • 3,0 COIS-credits bestaande uit COIS 2320H, 3030H, 3050H, 3320H, 4050H en 4100H
  • 1,0 credit van ADMN
  • 1,0 credit van AHCL, CAST, CUST, ENGL, FREN, HIST, HSST, PHIL of WMST
  • 1,0 credit van BIOL, CHEM, ERSC, FRSC, GEOG of PHYS
  • 2.0 extra credits buiten COIS en MATH

Programma coördinator

BG Patrick, BCS (Concordia), MSc (Queen's), Ph.D., MBA (McGill)

Degree Type

  • B.Sc. (Eer)
Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

One of Canada's top universities, Trent University was founded on the ideal of interactive learning that's personal, purposeful and transformative.

One of Canada's top universities, Trent University was founded on the ideal of interactive learning that's personal, purposeful and transformative. Lees Minder
Oshawa , Peterborough + 1 Meer Minder