Lees de Officiële Beschrijving

Deze major heeft als doel geavanceerde talenten van wetenschap en management te cultiveren met een goede integrale kwaliteit, een sterk praktisch en innovatief vermogen op het gebied van computerwetenschappen en technologie, die studenten in staat stellen om solide basistheorieën van natuurwetenschappen, humanistische en sociale wetenschappen en technische technologie te beheersen en het praktische vermogen verwerven van moderne kennis van het computerberoep zodat studenten na hun afstuderen kunnen werken aan computereducatie, wetenschappelijk onderzoek en applicatie-ontwikkeling in afdelingen als wetenschappelijk onderzoek, onderwijs, bedrijfs- en administratieve diensten.

Studenten in deze major bestuderen voornamelijk de basistheorieën en kennis van informatica en technologie, ondergaan de basistraining van computerwerking, softwareontwerp en engineering, beheersen de methode van computersysteemanalyse en -ontwerp en cultiveren de uitgebreide praktijk en innovatief vermogen.

Vereiste curriculum:

Vereiste kennis en vaardigheden van afgestudeerden:

 1. Een degelijke kennis hebben van natuurwetenschappen, humanistische en sociale wetenschappen en een goed niveau van een vreemde taal;
 2. De basistheorieën en methoden van computerwetenschappen en technologie beheersen;
 3. Het basisvermogen hebben om software en hardwaresystemen te onderzoeken en ontwikkelen;
 4. Het vermogen hebben om praktische problemen te analyseren en op te lossen door gebruik te maken van theorieën, methoden en vaardigheden van deze major;
 5. De theoretische leading edge en ontwikkelingstrend van deze major kennen;
 6. De basismethode van het ophalen van documenten en het verzamelen van gegevens beheersen en beschikken over een bepaald vermogen van wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

Hoofdgerecht:

Basiscircuit en elektronische technologie, Wiskundige logica en numeriek systeem, Principes van computersamenstelling, SCM en interfacing, discrete wiskunde, gegevensstructuur, operationeel systeem, software-ontwikkeling, computergraphics, computernetwerk, ingebed systeem, ingebedde systeemprogrammering, enz.

Applicatie vereiste

Notarized hoogste diploma (fotokopie): potentiële winnaars van een diploma moeten een officieel bewijs van de status van student indienen bij hun huidige school. Documenten in andere talen dan Chinees of Engels moeten worden bijgevoegd met notariële Chinese of Engelse vertalingen.

Toepassingsmaterialen

 • Kopie van de eerste 10 pagina's van het paspoort
 • Kopie van het diploma van de middelbare school of de transcriptie
 • Recent overzicht van de bankafschriften van de sponsor
 • Sponsoringbrief
 • Aanvraagformulier (gevuld)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Liaoning University of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
18,000 CNY
- per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum