Bachelor in creatief zaken, mediabeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Tijdens deze cursus leert u hoe u media met succes kunt produceren en publiceren. Naast het leren van de ins en outs van de industrie, leer je ook de diepste kring van de media-industrie kennen. Doe een stage bij prestigieuze bedrijven zoals Disney, Nintendo of zelfs je eigen bedrijf. Heb je internationale ambities? Kies ervoor om een deel van je studie te besteden aan een van onze andere campussen in Bali, Qatar, Zuid-Afrika of Thailand.

Het programma zal een wereld aan carrièremogelijkheden voor je openen: van het beheren van een creatief team tot het assisteren bij de productie van een tv-programma. In deze snelgroeiende en steeds veranderende sector is er altijd behoefte aan dynamische en zeer bekwame professionals.

Enkele voorbeelden van loopbaantrajecten zijn conceptontwikkelaar, het maken van campagnes en creatieve concepten, producent, webeditor of muziekmanager. U kunt ook uw eigen onderneming starten als een creatieve ondernemer.

In deze cursus helpen we je om internationaal bekend te raken met de branche, door je toegang te bieden tot de vaardigheden die je nodig hebt om een ondernemende, creatieve professional te worden.

Creative Business, Media Management werd eerder aangeboden als Media en Entertainment Management (MEM).

Toelatingseisen

Academische vereisten

Om toegelaten te worden tot een van de bacheloropleidingen moet je aan bepaalde toelatingseisen voldoen. NHL Stenden University of Applied Sciences erkent de volgende algemene internationale kwalificaties:

  • International Baccalaureate (IB) Diploma of European Baccalaureate Diploma
  • Middelbare schooldiploma van een geaccrediteerde instelling
  • Vier GCSE / GCE 'O'-niveaupassen (eindcijfer A, B of C) en twee' AS'-niveaupassen. Deze zes gecombineerde passen moeten allemaal in verschillende onderwerpen zijn.
  • Associate, bachelor of master

Bovendien kunnen sommige van onze bacheloropleidingen aanvullende toelatingseisen eisen.

21

Ben je 21 jaar of ouder en wil je je inschrijven bij NHL Stenden Hogeschool, maar voldoe je momenteel niet aan de toelatingsvoorwaarden, dan wordt je uitgenodigd om je in te schrijven voor het toelatingsexamen .

Taalvereisten

Alle niet-EER-aanvragers zijn verplicht om een Engelse bekwaamheidstest in te dienen bij hun aanvraag. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten die hun voorbereidend onderwijs hebben gevolgd in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Als uw diploma hier wordt vermeld , is de aanvullende Engelse taaltest niet vereist.

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal .

Startdatum: februari of september

Duur: 4 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten = € 2143
Niet-EU studenten = € 8.350

Aanmeldingsdeadlines:

Begin september:
EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Begin februari:
EU-aanvragers: 15 januari
Niet-EU-aanvragers: 1 november

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder