Bachelor in creatieve reclame

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) Creative Advertising-graad bij Lincoln richt zich op het genereren van boeiende en innovatieve communicatie. Gevormd door samenwerkingen met reclamebureaus, tracht deze cursus creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van wereldwijde marketing. Het onderzoekt de relatie tussen conceptueel denken, copywriting en ontwerp met als doel de studenten te helpen inzicht te krijgen in de geïntegreerde aard van effectieve advertenties.

Studenten hebben de mogelijkheid om met verschillende media te werken, van televisie en print tot digitale en ambient advertising. Werken aan creatieve opdrachten voor klanten kan helpen de studenten praktische vaardigheden en inzichten bij te brengen die nodig zijn om echte uitdagingen aan te gaan.

Veel van onze academici zijn ervaren beoefenaars die banden met de industrie onderhouden, waardoor kansen voor werkervaring worden gecreëerd. Onze studenten worden aangemoedigd deel te nemen aan, en zijn regelmatig succesvol in, nationale en internationale competities zoals D&AD, YCN en Cannes Future Lions.

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar kun je visuele taal, probleemoplossende en communicatietechnieken bestuderen en reclame in zijn sociaal-historische context plaatsen. Er zijn mogelijkheden om te reageren op reclamebrillen, die een goed begrip van commerciële communicatie vereisen en de mogelijkheid om gedefinieerde doelgroepen te identificeren en te bereiken.

Strategie, concept en uitvoering kunnen worden geleerd door uitgebreide oefening in de studio. In het laatste jaar hebt u de mogelijkheid om uw werkportfolio te verfijnen en een showcase van professionele reclamecampagnes uit te voeren over verschillende communicatiekanalen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Voor deze cursus is de beoordeling elk jaar 100% door cursussen. De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die kunnen worden gebruikt, zijn cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften of een beoordeling van creatieve output. Het beleid van de University of Lincoln is ervoor te zorgen dat medewerkers beoordelingen snel terugsturen naar studenten.

Kenmerken

wedstrijden

Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan nationale wedstrijden, zoals die van Design & Art Direction en de You Can Now, met regelmatig succes.

Industriebezoeken

Een bezoekende sprekersserie en studiebezoeken introduceren studenten bij experts in professionele reclamebureaus over de hele wereld. Eerdere bezoeken aan het bureau omvatten Bartle Bogle Hegarty en Wieden Kennedy, terwijl studentenuitstappen in het veld Londen en New York omvatten. Bijkomende kosten met betrekking tot deze reizen worden beschreven op het tabblad vergoedingen.

Adobe Creative Cloud

Studenten krijgen momenteel gratis toegang tot Adobe Creative Cloud en Autodesk-software en Lynda.com voor de duur van hun studie.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder