Bachelor in cyberbeveiliging

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

Word een cyber superheld. Technologie en de aanhoudende stroom van informatie raken nu elk deel van ons dagelijks leven. Aanvallen op onze onderling verbonden financiële netwerken, nutsvoorzieningen en communicatielijnen kunnen, als ze succesvol zijn, de gemoederen van de georganiseerde samenleving lamleggen. Bezorgdheid over de wereldwijde dreiging van cyberterrorisme heeft ertoe geleid dat de Dialogue van Toezegging de enige mate van zijn soort in het land heeft ontworpen. BS in cyber security engineering richt zich op het beschermen van bestaande systemen en het bouwen van veerkrachtige nieuwe systemen.

Kansen

Studenten die hun diploma halen uit het eerste programma in de VS, hebben een unieke positie voor veelgevraagde carrières die fysieke systemen beschermen tegen cyberaanvallen. Afgestudeerden vinden banen bij de overheid, defensie, transport, telecommunicatie of bijna elk veld dat zij kiezen. De eerste klas ging in 2014 in en lokale werkgevers, zoals het Advanced Physics Laboratory van de Johns Hopkins University en Northrop Grumman, geven deze studenten al een baan voor stages.

Door het integreren van expertisegebieden (elektrotechniek, computertechnologie, civiele techniek, bioengineering, systems engineering, informatica en statistiek) leert het programma een proactieve benadering bij het ontwerpen van fysieke systemen met cybersecurity die vanaf het begin is geïntegreerd.

Studenten leren in zowel virtuele als fysieke laboratoria met behulp van hun sterke computationele basis om problemen op te lossen. Studenten hebben bijvoorbeeld op Wi-Fi gebaseerde lokale drone-controllers ontworpen voor een lichtgewicht quadcopter en een drone-subverter die de quadcopter kan kapen en het besturingselement kan stelen wanneer iemand anders het gebruikt. Studenten verkennen vervolgens mogelijke beveiligingsoplossingen om de beveiliging te verbeteren.

In hun laatste jaar zullen studenten senior capstone-projecten ontwikkelen in samenhang met de huidige behoeften van de industrie aan cyber-veerkrachtige systemen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmar ... Lees meer

Mason is a young university that, in just a short time, has made impressive strides in size, stature and influence. Today, as Virginia’s largest public research university, we are setting the benchmark for a bold, progressive education that serves the needs of our students and communities. To that end, we have 10 schools and colleges devoted to a variety of areas of study. Lees Minder
Fairfax , Washington + 1 Meer Minder