Read the Official Description

civiele Techniek

De oprichting van het Departement Burgerlijke Bouwkunde aan het begin van het eerste semester van het academisch jaar 2008/2009. Onderwijzend personeel van de afdeling van een groep docenten die expertise en wetenschappelijke bekwaamheid omvat bezitten en het vermogen en de know-how om studenten met een uitstekende wetenschappelijke competenties te bieden. In aanvulling op de diverse en uitgerust met de nieuwste hardware en gereedschappen Tovralmokhtbrat.

bericht

Verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs op het gebied van civiele techniek, en graduate gekwalificeerde kaders op de hoogte en te concurreren lokaal en regionaal, en om wetenschappelijk onderzoek te stimuleren.

doelstellingen

  • Het opstellen van technische kaders gekwalificeerd en opgeleid om de lokale, Arabische behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen.
  • Het aantrekken van talent uit onderscheiden faculteit leden.
  • Zorg voor academische omgeving die faculteit leden aanmoedigt om het wetenschappelijk onderzoek en de communicatie met de industrie en de dienstverlening aan de gemeenschap.
  • Verdiep positieve houding ten opzichte van teamwork.
  • De ontwikkeling van het studieplan in lijn met de behoeften van de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
  • De samenwerking met de lokale gemeenschap instellingen.
Program taught in:
Engels
Arabisch

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum