Bachelor in de Global Business Engineering

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

business engineering

Korte introductie

Combineer engineering en business om uw internationale carrièreperspectieven te verbeteren!

Global Business Engineering is een 4½-jarige professionele bachelor-in-engineering-opleiding in het Engels en is gevestigd in een levendige omgeving van Deense en internationale studenten.

Als afgestudeerde kun je kennis van technische en zakelijke kwesties combineren en beschikken over de wereldwijde vaardigheden in taal en communicatie die nodig zijn om wereldwijd te werken.

Deze combinatie maakt de Global Business Engineer echt uniek. Tijdens studies leer je hoe je technische oplossingen ontwerpt en implementeert, en ook hoe je producten op de markt brengt en verkoopt. Door middel van marktanalyses, productontwikkeling, enz., Leert u ook over culturele factoren die het gedrag van de koper kunnen beïnvloeden. Het programma wordt in het Engels gegeven op Campus Horsens en op Campus Aarhus C.

Inhoud en structuur

De aantrekkelijkheid van de wereldwijde business engineer berust op een unieke mix van wetenschap

Het leerproces omvat theorie in combinatie met een aantal multidisciplinaire projecten die zowel individueel als in groepen moeten worden uitgevoerd. Theorie lessen en lessen zullen aan het begin van elk semester een hogere intensiteit hebben, terwijl ze later meer projectgericht zijn.

De duur van de studie is negen semesters full-time, inclusief studie-uitwisselingsmogelijkheden op het 5e semester en een stage op het 7e semester in Denemarken of in het buitenland. Het programma biedt een combinatie van ongeveer tweederde van technische cursussen en een derde van zakelijke en taalcursussen. Je studeert een aantal kernvakken en, afhankelijk van je wensen, kun je met verschillende keuzevakken je eigen individuele specialisatieprofiel maken.

Het programma legt een sterke nadruk op wetenschap en technologie in een unieke combinatie van economie en marketing, evenals talen en cultuur. De nadruk ligt op toegepaste wetenschap gecombineerd met teamwork en projectwerk.

specialisaties

U kunt kiezen uit de volgende specialisaties:

Wereldwijde bedrijfsontwikkeling
Dit profiel richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsgebieden die aan de eisen van de klant voldoen en bedrijven tegelijkertijd concurrerend en winstgevend maken.


Innovatie en productontwerp
Het vermogen om te innoveren, om creatief te zijn en vooral om innovatieve ideeën om te zetten in bedrijfsvoordelen is de belangrijkste focus van deze specialisatie.


Informatietechnologie en productiebeheer
Dit profiel is voor u die geïnteresseerd is in computers, elektronica, internet, multimedia of softwareontwikkeling, omdat het u de vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om informatiesystemen te beheren.


Intelligente mechanica en systemen
Het ontwikkelen van intelligente producten en systemen gaat over het integreren van software, systeemontwikkeling en machinetechnieken. Je bestudeert de nieuwste technologieën, robotica en satellietcommunicatie in combinatie met bedrijfsstudies.


Duurzame energie
Je leert over elementaire energie-engineering, energiebesparing, het ontwerp van energiecentrales en technologieën voor hernieuwbare energie.

Toelatingseisen

Vereisten voor internationale studenten:

  • Diploma's en diploma's hoger secundair onderwijs (stuur ook een kopie van het transcript of records vertaald in het Engels).
  • De internationale en de Europese baccalaureaat.
  • De bovenstaande certificaten moeten het bewijs leveren van de Engelse taalvaardigheid die overeenkomt met een Deens A-niveau (gevorderd niveau, minimaal drie jaar op het hoger secundair niveau) en een niveau in een tweede vreemde taal dat overeenkomt met een Deens C-niveau (gemiddeld niveau, minimum van één jaar op het niveau van het hoger secundair onderwijs). Een minimum wiskundig niveau dat overeenkomt met een Deens B-niveau wordt aanbevolen.
  • Als u een niet-Deens sprekende internationale student bent, kunt u Deens als uw tweede taal kiezen in plaats van Frans / Duits / Spaans. Dit vereist Deense lessen bij "Sprogcenter Mitt" vanaf het eerste semester, evenals cursussen in een tweede taal in het 3e, 4e en 6e semester bij VIA .
  • Wat betreft de documentatie van uw huidige niveau van de Engelse taal, accepteren wij de TOEFL-test, de TOEIC-test, de IELTS-test of de Cambridge ESOL-test.
  • U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de Engelse taaltoetstoets van het VIA University College (VIAT / e).

Kandidaten die moedertaalsprekers zijn of een bewijs van middelbare schoolopleiding hebben uit het VK, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland zijn vrijgesteld van de toelatingseisen voor Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Lees Minder
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Meer Minder