Bachelor in de Global Liberal Arts / Bachelor in de Asia Pacific Affairs (duale opleiding bij de Australian National University)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dual Undergraduate Degree Program

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om af te studeren met twee niet-gegradueerden van twee universiteiten: Ritsumeikan University (RU) en The Australian National University (ANU). Beide universiteiten bieden meer dan 16 cursussen die kunnen worden gecrediteerd met die van de partneruniversiteit en worden erkend voor het behalen van de graad. De Bachelor of Global Liberal Arts degree wordt verleend door RU en de Bachelor of Asia Pacific Affairs van de ANU.

Programma overzicht


Sleutelwoorden: Sociale verandering met KI, Evolutie van Markteconomie, Design en Samenleving, Geschiedenis van de Moderne Wereld, Culturele Studies, Mediastudies, Hedendaags Japan, Stage,

  • Toegekende graden: Bachelor in de Global Liberal Arts ( Ritsumeikan University ), Bachelor in de Asia Pacific Affairs (de Australian National University)
  • Duur: 4 jaar fulltime (3 jaar in Osaka, Japan en 1 jaar in Canberra, Aust)
  • Taal Engels
  • Jaarlijkse intake: 100 studenten
  • Inschrijving: april en september
  • Locatie: Osaka, Japan en Canberra, Australië


Toelatingseisen

Raadpleeg de onderstaande website voor toegangseisen en andere toepassingsinformatie:

href = "http://en.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/download/download.html/#gla_dl


Belangrijkste kenmerken


- Onderwijs van wereldklasse

Maak deel uit van onderwijs van wereldklasse en leer met enkele van de beste academici in de regio Azië-Stille Oceaan. Afgestudeerd met twee bachelors van de beste universiteiten in Australië en Japan.


- Nieuwe liberale kunsten voor het nieuwe tijdperk

Dit programma overschrijdt de grenzen van een traditioneel vrijzinnig kunstonderwijs en richt zich op praktische training in een breed scala aan disciplines, waaronder culturele studies, managementtheorieën, wetenschappen en technologische studies.


- 3 jaar bij RU in Japan, 1 jaar bij ANU in Australië

Ervaar het collegeleven in zowel Japan, waar geavanceerde technologie voldoet aan traditie, en Australië, waar uitmuntendheid in het hoger onderwijs multiculturalisme ontmoet.


- Echt internationale omgeving

De diverse studentenstructuur van dit programma stelt studenten in staat om contacten te leggen met hun leeftijdsgenoten en academici over de hele wereld. Verken nieuwe perspectieven en ontwikkel wereldwijde competentie.


Beurzen

Internationale studenten (diegene die de status van 'student' als student zullen hebben tijdens hun studie aan de Ritsumeikan University ) krijgen een korting op de kosten via het RU-collegegeld. Internationale studenten in Engelstalige niet-gegradueerde programma's krijgen doorgaans een reductie van ten minste 20%, met 50% en 100% korting bij de meest uitstaande aanvragers.

Zie hier voor meer informatie over studiebeurzen .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Conducting all courses in English, the programs in Ritsumeikan University enable access to the variety of academic courses for students without or limited Japanese ability. International students also ... Lees meer

Conducting all courses in English, the programs in Ritsumeikan University enable access to the variety of academic courses for students without or limited Japanese ability. International students also have opportunities to learn Japanese in regular courses after entering these programs in order to make the most of their student life in Japan. Lees Minder
Kyoto , Osaka , Kusatsu , Washington + 3 Meer Minder