Bachelor in de ICT: Software - Technologie - Bedrijfsleven - Mediaontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Studiestructuur en curriculum

Alle programma's zijn Engelstalige 4-jarige BSc-studieprogramma's aangeboden op Fontys Campus Eindhoven. Met de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan, kun je werken als technici van hoog niveau in de brede ICT-sector. In het eerste semester richt je je op basis ICT-gerelateerde onderwerpen; vanaf het tweede semester richt je je op meer onderwerpen die betrekking hebben op ict

In het tweede jaar breng je 3 dagen les door in je gekozen studieprogramma en 2 dagen in 1 of 2 specialisaties naar keuze. Denk aan specialisaties zoals: Cyber ​​Security, Game Design

In het derde jaar doe je je eerste stage voor zes maanden. Het laatste semester van het vierde jaar zal uw afstudeersemester zijn in een bedrijf. Alle lessen worden in het Engels aangeboden. Het studieprogramma ICT Campus Eindhoven heeft in totaal ongeveer 600 internationale studenten.

Hoeveel uur per week moet je besteden aan je studie?

 • 20 uur colleges / lessen
 • 8 uur aan projecten / opdrachten
 • 15 uur zelfstudie

Hoe is de opleiding georganiseerd?

 • Theorie: 40%
 • Zelfstudie: 40%
 • Praktisch werk: 20%

Hoe zien de andere jaren eruit?

Aan het einde van het eerste jaar maak je kennis met onze specialisaties die consistent zijn met de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Dit garandeert dat je studieprogramma altijd up-to-date is.

Studieprogramma's

Na het eerste semester maak je een keuze voor een opleiding. U kunt kiezen uit:

 • ICT
 • ICT
 • ICT
 • ICT

Na het tweede semester naast het door u gekozen studieprogramma kiest u 1 of 2 spannende specialisaties.

Deze specialisaties behandelen de nieuwste ontwikkelingen in ICT. Fontys ICT heeft een intensieve samenwerking ontwikkeld met meer dan 110 toonaangevende ICT-bedrijven in de regio. Deze samenwerking resulteert in de nieuwste ICT-ontwikkelingen en leidt zo nodig tot nieuwe specialisaties. Zo weet u zeker dat uw ICT-studieprogramma altijd up-to-date is en goed aansluit bij wat werkgevers van u als afgestudeerde ICT verwachten.

Bachelor ICT

Tegenwoordig maken bedrijfsprocessen steeds meer gebruik van ICT en weten IT-specialisten van bedrijven hoe ze ICT in organisaties kunnen toepassen om hun doelstellingen te bereiken. Een Business IT-specialist weet hoe organisaties en bedrijfsprocessen geanalyseerd moeten worden, maar kan ook advies geven over oplossingen en deze oplossingen overdragen naar ontwerp en - ook belangrijk - om hun ontwerpen te implementeren.

Business Information Technology is een breed studiegebied gericht op bedrijfsprocessen en hoe deze processen kunnen worden verbeterd door gebruik te maken van ICT en ook om ze sneller, goedkoper en klantvriendelijker te maken. Een business-IT-specialist kan bruggen bouwen en weet hoe hij moet samenwerken en communiceren: met het management en de klanten om uit te zoeken waar de organisatie naar op zoek is. Dit betekent samenwerken met ICT-ontwikkelaars die de oplossingen realiseren die zijn ontwikkeld door de Business IT-specialist en de gebruikers die ermee moeten werken.

Dit programma leidt tot de International Bachelor of Science graad (BSc) in Information

Onze studenten zijn opgeleid om all-round IT-experts in Business Information Technology te worden. Met de kennis en vaardigheden die aan de Fontys University zijn opgedaan, kunnen studenten werken als hoogstaande informatiesysteemanalisten en managers in de IT-sector.

Bachelor ICT

Dit programma draait om het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van software voor allerlei toepassingen. Je leert de eisen van klanten te vertalen naar een softwareontwerp en het softwareontwerp te implementeren met een programmeertaal (bijv. In C #. Onderwerpen die je bestudeert zijn: objectgeoriënteerde ontwikkeling, besturingssystemen, client-servertoepassingen, systeemontwikkeling, netwerken, webapplicaties, mobiel programmeren.

Bachelor ICT

Tegenwoordig vindt u software op bijna elk apparaat, van een televisie tot een hartdefibrillator en van een horloge tot een lift. Binnen ons bachelorprogramma ICT

Bachelor ICT

ICT

Studenten over dit programma

"Trots om hier te studeren"

"Ik heb ervoor gekozen om ICT in Europa te studeren omdat ik onafhankelijk wilde zijn en meer positieve dingen wilde ervaren." Het blijkt dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt. "Nederland doet het goed in duurzaamheid, bovendien wordt Eindhoven genoemd als 'de slimste regio in de wereld 'en toch zijn tradities handhaaft. Deze voegen de redenen toe waarom ik er trots op ben hier te studeren, en vergeet niet om een ​​goede kwaliteit van de opleiding, het onderwijs, de studieomgeving op Fontys Eindhoven te vermelden, ondersteunt mij om de volledige voordelen te verkrijgen van technologie op een positieve manier. "

Amaril Faradini
ICT English Stream

Toelatingseisen

Als toekomstige bachelorstudent moet je een diploma hoger secundair onderwijs hebben dat gelijk is aan de Nederlandse normen. Om toegelaten te worden tot de Fontys University of Applied Sciences moeten studenten in aanmerking komen voor hoger onderwijs via een diploma secundair onderwijs / middelbare school met goede resultaten. Dit betekent:

 • Voor Nederlandse studenten: VWO-, HAVO- of MBO-diploma met wiskunde
 • Voor studenten van andere nationaliteiten: diploma hoger secundair onderwijs / GCE of gelijkwaardig, bijv. De Britse GCE A-niveaus of GCSE-graden A, B of C. Vereisten: minstens 6 examenvakken. Minimaal voor de geëxamineerde proefpersonen zijn 4 GCSE-proefpersonen met A *, A-, B- of C- en 2 GCE-vakken op A / S-niveau (geen specifieke klasse vereist). A / S-niveau betekent geavanceerd nevenniveau (voorheen geavanceerd aanvullend niveau). Wiskunde moet worden afgelegd op GCE-niveau EN een deel van de examinandus.
 • Voor studenten met een internationaal baccalaureaat, het Franse Baccalaureat of de Amerikaanse middelbare school (topstream of plus 1 jaar college)
 • Stuur voor studenten met andere diploma's van het voortgezet onderwijs / hogeschool ons via Studielink.nl uw documenten voor het beoordelen van diploma's.
 • Voor internationale studenten die hun middelbare school niet in het Engels hebben gevolgd: IELTS 6.0 of TOEFL 550 is vereist.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Lees Minder
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Meer Minder