Read the Official Description

Interior Design

Gevestigde Department of Interior Design in 2000, met het oog op gespecialiseerde kaders professioneel op te bouwen, hebben de technische kennis en technische vaardigheden om te gaan met de interne ruimten van gebouwen in alle functionele patronen, en gekwalificeerd om comfortabel met menselijke dimensies Odaiaa interne omgevingen te creëren, en weerspiegelen de aspiraties van de bewoners esthetisch.

Terwijl het programma benadrukt de noodzaak om de computer te gebruiken vanaf het begin, maar in aanmerking te komen voor een afgestudeerde van deze specialiteit om te gaan met de lokale, regionale en mondiale behoeften van de markt met een hoog rendement, alsmede de definitie van de aard van het beroep en ethiek door de theoretische en toegepaste materialen, alsmede de opleiding in de lokale en regionale advieskantoren.

Goedgekeurde programma is ontworpen speciale accreditatie en jaren, om studenten aan te moedigen en de ontwikkeling van haar capaciteit om creativiteit en zelf-expressie van ideeën binnen de interactieve materialen en seminars (Samnarat), en door het indienen van rapporten en analytische studies en contant geld, en de voorbereiding van ontwerpen projecten worden gekenmerkt door een succesvol en innovatief.

Een afgestudeerde van deze specialisatie, die een bachelor's degree in Interior Design (BID) heeft kunnen werken in veel professionele gebieden binnen en buiten de Jordaan, en in alle sectoren overheid en private informatie, wordt aan het interieur worden toegewezen combineert wetenschap en technologie en een verscheidenheid aan kunst en wordt dus gekenmerkt door inclusiviteit, vitaliteit en artistieke creativiteit en biedt geweldige kansen schepper om zichzelf en culturele aspiraties.

bericht

De bereiding van creatieve ontwerpers zijn in staat om een ​​verscheidenheid van trends in het interieur te bereiken.

doelstellingen

  • Professionele ontwikkeling en professionele vaardigheden van de leerlingen.
  • Herstel van gespecialiseerde kaders omgaan met interne omgevingen, de eisen van professionaliteit en professionaliteit van replay.
  • Communiceer met mondiale instellingen als hoofdvak in het interieur.
  • Stimuleer wetenschappelijk onderzoek kaders afdeling en gevraagd.
  • Uitbreiding van de samenwerking met academische instellingen en centra met betrekking tot de binnen en buiten de Jordaan.
  • Versterken van de samenwerking met de lokale gemeenschap instanties en instellingen en organen onderscheiden op de arbeidsmarkt.
Program taught in:
Engels
Arabisch

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum