Bachelor in de Major Physics Minor Electronics

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Major Physics Minor Electronics

An-Najah National University

Faculteit

Wetenschapsfaculteit

programma beschrijving

De Bachelor of Science in de fysica - Minor electronics (B.Sc.) Is een pre-professioneel diploma ontworpen voor studenten die van plan zijn om natuurkundige te worden en een goed niveau in elektronica hebben, hetzij door naar school te gaan of door te werken in velden die afhankelijk van de fysica of elektronica.

Dit vierjarige programma biedt een volledige opleiding in de natuurkunde als een grote en zeer goede kennis van elektronica als een minderjarige, die alle belangrijke gebieden van het onderwerp omvat, terwijl de student ook andere cursussen op andere gebieden zoals biologie, wiskunde, scheikunde en educatieve vaardigheden.

Industrie

Op basis van de verklaarde universiteitsmissie onderneemt het programma onderwijsactiviteiten die rechtstreeks zijn gericht op de eisen van de Palestijnse samenleving. Cursussen omvatten onderwerpen op vele gebieden in de natuurkunde en elektronica die direct verband houden met onderwijs en praktisch levenswerk. Na zijn afstuderen kan de student zich bezighouden met banen uit private en publieke sectoren die verband houden met natuurkunde en elektronica, zoals onderwijs, energiesectoren, elektriciteitsbedrijven, communicatiebedrijven, autobedrijven, onderhoudstechnisch werk, diverse overheidsinstanties zoals en internationale agentschappen die geïnteresseerd zijn in fysica en elektronica.

Onderwijzen en leren

De fysica-afdeling biedt een geschikte leer- en onderwijsomgeving voor studenten. Waar het cursussen aanbiedt, afhankelijk van het studieplan voor de student.

Zalen en laboratoria geschikt voor onderwijzen en leren zijn beschikbaar. Andere educatieve hulp zoals LCD's en computerlaboratoria en de laboratoria voor fysica en elektronica. die zijn uitgerust met moderne instrumenten die vereist zijn voor praktische cursussen naast bibliotheekfaciliteiten.

Studenten moeten de componentvaardigheden en kennis ontwikkelen die nodig is om complexe taken uit te voeren. Ten slotte moeten studenten leren wanneer en hoe ze de vaardigheden en kennis die ze leren toepassen. Als instructeurs is het belangrijk dat we ons bewust worden van deze vaardigheden, zodat onze studenten effectiever leren.

Na het voltooien van de B.Sc. studieplan in major major - minor in elektronica zal de leerling in staat zijn om:

 1. Mogelijkheid om natuurkundige concepten toe te passen in het praktische leven.
 2. Heeft een geweldige ervaring met het op de juiste manier gebruiken van natuurkundelaboratoria, wat hem de kennis en ervaring gaf in de mogelijkheid om veel elektronische en elektrische apparaten in niet-fysische gebieden op een juiste en juiste manier te gebruiken.
 3. Werk liever in groepen, wat betekent dat hij een zeer goed samenwerkend mens is.
 4. Hij heeft een goede kennis van de wetten op de openbare veiligheid door de toepassing van de veiligheidswetten in het laboratorium tijdens zijn studie.
 5. Altijd uitkijken naar beter en voortreffelijk op elk gebied van wetenschap en leven in de gemeenschap, om bij te blijven met moderne wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen om zichzelf en de gemeenschap eromheen te promoten.
 6. Gebruik de wetenschappelijke methode om verschillende natuurverschijnselen kritisch en creatief te verklaren
 7. Breid eigen kennis onafhankelijk uit
 8. Implementeer en behoud beroepsethiek in verschillende sectoren, academisch of professioneel.
 9. Onderwijstaken uitvoeren in de natuurkunde en technologie op alle niveaus van het schoolsysteem, inclusief laboratoriumlessen.
 10. Onderwijstaken uitvoeren in andere relevante disciplines (wiskunde, scheikunde en biologie) op voorbereidende schoolniveaus
 11. Gebruik bibliotheek en online bronnen in de chemische literatuur

Cursussen en beoordeling

Studies bestaan ​​uit lezingen, verschillende problemen, rapporten, evenals seminarpresentaties en examens. De student volgt het studieplan om verplichte en keuzevakken af ​​te maken.

De beoordeling is voornamelijk gebaseerd op de cijfers van de examens voor de eindkwalificatie of de tussentijdse evaluatie. Ook worden andere beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder seminarpresentaties, verslagen in veel cursussen en laboratoriumrapporten, enz. Examenvragen en huiswerk zijn geschikt voor het niveau en de inhoud van de cursus en zijn gericht op het trainen van de studenten op creativiteit, perfectie en toewijding, en hen de geest van wetenschappelijk onderzoek en denken geven.

Bij de beoordeling van een voltooide cursus wordt een numerieke schaal van 0-4 in hele getallen gebruikt.

In aanvulling op de studie op de afdeling natuurkunde moet elke natuurkundestudent 48 work hours besteden aan praktische training in scholen, aanverwante bedrijven, aanverwante bedrijfstakken en / of publieke sectoren die fysische en elektronische activiteiten in Palestina en in het buitenland omvatten .

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op January 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
30 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan