Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Stamford's Bachelor of Accountancy-programma rust studenten met een gedegen kennis van de boekhouding en goede praktische, analytische en communicatieve vaardigheden. Studenten bestuderen vijf gebieden van Accounting: Taxation, Financial Accounting, Auditing, Management Accounting, en Accounting Information Systems. De faculteit is toegewijd aan lesgeven en hooggekwalificeerd.

Dual Degree-opties

Studenten in het Bachelor of Accountancy-programma kunnen hun kennis van de wereld vergroten en hun inzetbaarheid vergroten met dual-degree-opties. Zij kunnen een tweede bachelordiploma behalen in, onder andere, International Accounting van The University of Northampton, of in Accounting

CIMA University Partner

Het wereldberoemde CIMA is een professionele organisatie voor Management Accountants. Studenten van de bacheloropleiding Accountancy krijgen tien vrijstellingen bij CIMA-papers. Na succesvolle afronding van het Operational Case Study (OCS) examen boekhouden studenten het CIMA Diploma in Management Accounting.

ACCA Silver Learning Partner

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) heeft Stamford International University de status van Silver Learning Partner verleend. Dit betekent dat er vrijstellingen zijn voor studenten die ACCA-examens afleggen.

Industrie en academische samenwerkingsverbanden Het boekhoudprogramma werkt ook samen met wereldwijde accountantsorganisaties zoals CIMA, ACCA, adviesbureaus, overheidsorganisaties en accountantskantoren. Studenten nemen deel aan industriële projecten met eminente organisaties zoals SAP en Bangkok Flight Services (BFS), enz. Deze samenwerkingsverbanden bieden een voorsprong op de concurrentie omdat studenten echte ervaring opdoen.

Gastsprekers

Bloomberg Financial Markets Lab Stamford's Bloomberg Financial Markets Lab biedt studenten de mogelijkheid om business case-studies te bestuderen, het laatste zakelijke nieuws te volgen, financiële analyses van beursgenoteerde bedrijven uit te voeren en financiële overzichten te lezen.

Carrièremogelijkheden

Studenten hebben verschillende carrièremogelijkheden, waaronder:

 • Fiscaal accountant
 • Financieel controleur
 • Financiele accountant
 • Handelaar
 • revisor
 • Penningmeester
 • Financieel directeur
 • Managerial Accountant
 • Forensisch accountant
 • Overleg plegen
 • Business Analyst

Looptijd

Startdatum: 3 opnames per jaar: maart, juli, november

Duur: 3,5 jaar

Prijs: 18,697 USD (geschatte totale programmakosten)

Locaties: Thailand - Bangkok

Opleiding te volgen in:
Engels
Stamford International University

Zie 14 andere vakken van Stamford International University »

Laatst bijgewerkt op November 21, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Juli 2019
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
18,697 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Nov. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Nov. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum