Bachelor in de actuariële wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Besteedt u tijd aan het zorgvuldig evalueren van risico's? Is een beslissing of investering de potentiële resultaten waard? Als dit klinkt als jouw persoonlijkheid, kan een bachelor in actuariële wetenschap van het Assumption College de perfecte match zijn.

Actuarissen gebruiken trainingen in wiskunde en economie om zakelijke problemen met risico's op te lossen en zijn zeer gegeerd vanwege hun multidisciplinaire achtergrond en sterke kwantitatieve vaardigheden. De faculteit Wiskunde, Informatica en Actuariële wetenschappen is verheugd om een ​​nieuwe major in de actuariële wetenschap aan te kondigen. Deze strenge major vereist dat studenten vakken volgen in wiskunde, economie en bedrijfskunde. Het curriculum is bedoeld om studenten voor te bereiden op de eerste twee actuariële examens die worden gesponsord door de Society of Actuaries (SOA) en de Casualty Actuarial Society (CAS).

Welkom bij Actuarial Science op Assumption College ! Dit is een strenge major met verplichte vakken in wiskunde, economie en bedrijfskunde. Voorafgaand aan aankomst bij Assumption, worden studenten die geen calculus hebben gehad op de middelbare school, aangemoedigd om een ​​cursus zomercalculus te overwegen. Het betreden van studenten moet minimaal sterke pre-calculusvaardigheden hebben.

Het curriculum van de major Actuarial Science is bedoeld om studenten voor te bereiden op de eerste twee actuariële examens die worden gesponsord door de Society of Actuaries (SOA) en de Casualty Actuarial Society (CAS). De onderstaande tabel geeft een overzicht van de 15 verplichte vakken van de majoor - elk gemarkeerd met een dubbele asterisk ** - gerangschikt volgens een voorgesteld schema. Extra aanbevolen cursussen, die onder aan dit blad worden vermeld, kunnen worden gebruikt als planning toestaat.

Actuarial Science majors worden aangemoedigd - maar zijn niet verplicht - om het eerste actuariële examen (SOA-examen P, waarschijnlijkheid) te nemen kort na het nemen van MAT 208. Examen P is een minimumvereiste om een ​​zomerstage of een voltijds baan als actuaris in te gaan. een verzekeringsmaatschappij programma. Gevorderde studenten kunnen ook overwegen om voor de graduatie het tweede actuariële examen (SOA-examen FM, financiële wiskunde) af te leggen.

Graad Vereisten

Deze strenge major vereist dat studenten vakken volgen in wiskunde, economie en bedrijfskunde. Voorafgaand aan aankomst bij Assumption worden studenten die geen rekening hebben gehouden gestimuleerd om een ​​cursus zomercalculus te volgen. Studenten zullen bereid zijn om de eerste twee actuariële examens te doen die worden gesponsord door de Society of Actuaries (SOA) en de Casualty Actuarial Society (CAS). Stages worden sterk aangemoedigd om studenten in staat te stellen hun kennis in de klas toe te passen op real-world scenario's en een professioneel netwerk op te bouwen.

stages

Studenten kunnen deelnemen aan het stageprogramma van het College en een semester doorbrengen met praktische ervaring. Er zijn twee soorten stages. Studenten kunnen studiepunten verdienen door samen te werken met een academisch adviseur en de stagewebsite. Of studenten kunnen deelnemen aan een carrière-stage, die waardevolle ervaring biedt maar geen academisch krediet biedt. Beide soorten stage-ervaringen bieden studenten de nodige ervaring om hun onderwijservaringen te verbeteren en hen voor te bereiden op post-graduate successen.

Carrières en Graduate Schools

De major actuariële wetenschappen bereidt studenten voor op een succesvolle carrière als actuaris. De meeste studenten zijn in dienst van verzekeringsmaatschappijen om het risico bij het afstuderen te beheren en te berekenen. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor and Statistics (USBLS) is de mediane beloning voor actuarissen $ 93.000 per jaar; nieuwe medewerkers gemiddeld $ 65.000 per jaar; kameraden $ 130.000; volwassen mannen $ 260.000. De baanvooruitzichten voor actuarissen van het federale agentschap voorspellen groei "veel sneller dan gemiddeld" voor de komende zeven jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Lees meer

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Lees Minder