Bachelor in de animatie en visuele effecten

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De BA (Hons) opleiding Animation and Visual Effects biedt een inleiding tot de innovatieve wereld van bewegend beeld, digitale visualisatie en hedendaagse vertelling. De cursus is bedoeld om studenten in staat te stellen zich te ontwikkelen tot creatieve animators en artiesten met de flexibiliteit om hun vak in verschillende media te oefenen.

Studenten kunnen begrijpen hoe de media van tweedimensionale traditioneel getekende animaties en driedimensionale computer-gegenereerde technieken samenvloeien om unieke, innovatieve projecten te creëren.

Animatie en visuele effecten studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan studiereizen en bezoeken aan het buitenland. Recente bestemmingen zijn het Anime Festival en het Studio Ghibli-museum in Tokio; Annecy International Animated Film Festival in Frankrijk; de Walt Disney Studios en Jim Henson Studios in Los Angeles; NBC; de University of California en Warner Bros. Studios. Meer informatie vindt u in het gedeelte Functies.

Hoe je bestudeert

Studenten hebben de mogelijkheid om een grondige basis te krijgen in klassieke animatieprincipes en een inleiding tot digitale technieken. Levenstekenen vormt een integraal onderdeel van de cursus, gecombineerd met ontwikkelend verhaal, karakterontwerp en animatietechnieken.

In het laatste jaar kunnen studenten binnen een team werken aan een korte film die het uitgangspunt vormt voor hun persoonlijke showreel. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende productiefasen, zoals tekenanimatie, art direction en belichting, digitale composities en effecten, postproductietechnieken en productiebeheer.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Voor deze cursus is de beoordeling 100% per cursus per jaar. De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Voorbeelden van gebruikte evaluatiemethoden zijn cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften, of beoordelingen van creatieve uitvoer. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academiejaar variëren. Het beleid van de University of Lincoln is erop toe te zien dat personeel de beoordelingen snel aan studenten retourneert.

Elke term omvat adviestrajecten en aan het eind van elke module hebben studenten de mogelijkheid om hun portfolio- en studiowerk te presenteren, en om passend theatraal werk in te dienen. Alle studiomodules worden beoordeeld op zowel de studioproductie als de ondersteunende onderzoekspresentatie, met verschillende wegingen.

Kenmerken

Animatie en visuele effecten studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan studiereizen en bezoeken aan het buitenland. Recente bestemmingen zijn het Anime Festival en het Studio Ghibli-museum in Tokio; Annecy International Animated Film Festival in Frankrijk; de Walt Disney Studios en Jim Henson Studios in Los Angeles; NBC; de University of California en Warner Bros. Studios. Kosten met betrekking tot deze reizen worden beschreven in het tabblad Kosten.

Studenten van deze cursus hebben momenteel gratis toegang tot Adobe Creative Cloud-software voor de duur van hun studie via onze media- en ontwerplabs.

Studenten van deze cursus hebben ook de mogelijkheid om te horen van gastsprekers uit vele delen van de animatie- en media-industrie.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder