Bachelor in de architectuur

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

De BA (Hons) Architecture onderzoekt verschillende benaderingen en ontwerppraktijken en heeft tot doel studenten te helpen bij het ontdekken van hun eigen stem als ontwerper. Veel van de beoordeling gebeurt via projectmatige opdrachten, waarbij theoretische, technische en ontwerpwerkzaamheden worden geïntegreerd. Studenten worden ondersteund bij het ontwikkelen van schriftelijke papers, technische studies en ontwerpvoorstellen in de studioomgeving.

Leren en onderwijzen in de studio wordt geïnformeerd door huidig onderzoek en de School bevordert de verkenning van tekenen als een hulpmiddel voor observatie, analyse en communicatie over een reeks technieken, van handschetsen tot geavanceerde computerrepresentaties. De computerondersteunde ontwerp- en werkplaatsfaciliteiten van de school bieden studenten de mogelijkheid om ontwerpen te verkennen en te communiceren met behulp van de meest actuele, zowel reële als virtuele technieken.

Professionele standaarden voor tentoonstellingspresentaties worden bevorderd door de associatie van de cursus met de School Design for Exhibition en Museums course. De evolutie van hun schetsboek en portfolio kan studenten helpen na te denken over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit programma wordt geleverd op zowel Brayford Pool Campus, Lincoln en de Hogeschool en Beroepsopleiding (SHAPE), Vocational Training Council (VTC) in Hong Kong.

Raadpleeg de SHAPE-website voor meer informatie:

http://www.shape.edu.hk/programme.php?id=137519

Hoewel dit programma niet is gevalideerd door het Royal Institute of British Architects (RIBA) of is voorgeschreven door de ARB (Architects Registration Board) voor vrijstelling van deel 1 van het examen in Architecture in het VK, wil de BA (Hons) Architecture een kader voor het ontwikkelen van studenten in het mogelijk maken, coördineren en integreren van ontwerpers, in plaats van een specialist; breed geschoolde personen bekwaam in zowel architectonisch ontwerp als architecturale technologie.

Het niveau 6-programma dat wordt afgeleverd in Hong Kong is geaccrediteerd door de Hong Kong Council for Accreditation of Academic and Vocational Qualifications.

Accreditaties

Het niveau 6-programma dat wordt afgeleverd in Hong Kong is geaccrediteerd door de Hong Kong Council for Accreditation of Academic and Vocational Qualifications.

Hoe je bestudeert

In het eerste jaar bevat het undergraduate programma intensieve programma's van studie- en projectwerk gericht op het aanleren van studenten met basisvaardigheden en het aanmoedigen van individuele exploratie en coöperatieve werking. Workshops in communicatieve vaardigheden zijn gekoppeld aan relevante modules die grafische, fotografische, computer-, model-en verbale presentatietechnieken introduceren.

Werkbereidheid van het team om het delen van vaardigheden en ervaring aan te moedigen en om studenten voor te bereiden op het effectief gebruik van de studiocultuur van een studio. Projectmatig leren en beoordelen zijn ontworpen om een platform te bieden voor probleemoplossing, onderzoek en onafhankelijk leren op alle niveaus.

In het tweede jaar worden het ontwerp, de technologie en de omgeving, de culturele context en de communicatieaspecten van de programma's op het eerste niveau gebouwd met het doel principes te consolideren en sterke vaardigheden en kennisbasis te ontwikkelen voor meer onafhankelijke studie in architectonisch ontwerp en loopbaanontwikkeling. in een professioneel portfolio van werk.

In het derde jaar staat onafhankelijke studie centraal in de studentervaring en hebben studenten de mogelijkheid om vaardigheden te gebruiken die ontwikkeld zijn in culturele, ontwerp- en architecturale technologieaspecten. Studenten bevinden zich in een van de verschillende ontwerpstudio's met een scala aan ontwerpfilosofieën of -methodologieën.

Een reeks onderwijstechnieken wordt overal in de school gebruikt, waaronder projectgebaseerd leren, zelfstudies, kritieken, portfolio-reviews, hoorcolleges, seminars, bezoeken, workshops en demonstraties.

Contacturen en onafhankelijke studie

Contacturen kunnen variëren voor elk jaar van je graad. Onthoud echter dat je een voltijdsdiploma volgt; u moet dus op zijn minst verwachten dat u gedurende de looptijd minimaal 37 uur per week studeert en dat u opdrachten buiten de termijn kunt uitvoeren. De samenstelling en levering van de cursus is voor elke module anders en omvat mogelijk lezingen, seminars, workshops, onafhankelijke studie, practica, stages, onderzoek en individueel leren.

De studie op universitair niveau omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie en onderzoekt het materiaal dat wordt behandeld in hoorcolleges en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas twee tot drie uur besteden aan een onafhankelijke studie.

Bijkomende kosten

Voor elke cursus kan het zijn dat er extra kosten zijn. Dit kunnen afhankelijk van uw cursus specifieke kleding, materialen of apparatuur zijn. Sommige cursussen bieden u mogelijkheden om veldwerk of excursies te ondernemen. Waar deze verplicht zijn, kunnen de kosten voor de reis, accommodatie en maaltijden worden gedekt door de universiteit en zijn deze dus inbegrepen in uw vergoeding. Als deze optioneel zijn, moet u normaal (tenzij anders vermeld) uw eigen transport-, accommodatie- en maaltijdkosten betalen.

Met betrekking tot schoolboeken biedt de universiteit studenten die zich inschrijven voor een uitgebreide literatuurlijst en u zult merken dat onze uitgebreide bibliotheek materiële of virtuele versies bevat van de kernteksten die u moet lezen. U kunt er echter de voorkeur aan geven sommige hiervan zelf te kopen en u bent zelf verantwoordelijk voor deze kosten.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

Toelatingseisen zijn op aanvraag verkrijgbaar, neem contact op met de universiteit.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder