Bachelor in de architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het curriculum van de faculteit Bouwkunde biedt een sterke basis in de architectuurtheorie en bereidt studenten voor op het innovatieve veld van de hedendaagse architectuurpraktijk. Het programma omvat de interdisciplinaire aard van de discipline en biedt een breed scala aan cursussen om studenten uit te rusten met kennis en vaardigheden die hen in staat stellen om esthetisch aangename, structureel veilige, technologisch gezonde, milieuvriendelijke en comfortabele gebouwen te ontwerpen. De faculteit is toegewijd aan het opleiden van kritische en onafhankelijke denkers die het belang van de sociale impact van de architectuur begrijpen. De fysieke omgeving ondersteunt deze onderwijsfilosofie. De afdeling wordt gefaciliteerd met ruime studio's, klaslokalen met projectoren, auditoria, computerlabs en fotostudio's. Studenten profiteren ook van een van de beste architecturale bibliotheekcollecties van het land.

Waarom studeren aan Bilkent University

Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor leren en intellectuele groei die de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en kunst omvat.

Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele basis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid terwijl het de voordelen heeft dicht bij een bloeiende metropool te zijn. Studenten kunnen pendelen naar de campus via het gratis shuttle-systeem.

Bilkent University is onlangs gerangschikt als 54ste in de 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Volgens ISI Citation Indexes blijft Bilkent hoog scoren in Turkije in een aantal gepubliceerde artikelen per lid van de faculteit en internationaal hoog genoteerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bilkent University is recognized and ranked world wide as the premier institution of higher education in Turkey. Bilkent University - the first private, nonprofit university in Turkey - was founded on ... Lees meer

Bilkent University is recognized and ranked world wide as the premier institution of higher education in Turkey. Bilkent University - the first private, nonprofit university in Turkey - was founded on October 20, 1984, by Professor ?hsan Do?ramac?, M.D., with the fundamental aim of creating a center of excellence in higher education and research. The name "Bilkent" exemplifies this aim, since it is an acronym of "bilim kenti": Turkish for "city of learning and science." Located in the country's capital city Ankara, a vibrant metropolis of 4.5 million, the university serves a hub of academic, social, and cultural activity. Lees Minder