Bachelor in de architectuurtechnologie en bouwmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BATCM

Korte introductie

De bacheloropleiding Architectural Technology and Construction Management is een 3½-jarig full-time programma in het Engels. Je krijgt uitgebreide kennis bij het ontwerpen, plannen en implementeren van bouwprojecten.

Het programma biedt je ook de mogelijkheid om je te specialiseren in een of meerdere professionele gebieden. Duurzaamheid en energie-efficiënt ontwerp en constructie spelen een zeer belangrijke rol in het programma.
Het programma vindt plaats op Campus Horsens of op de afdeling van VIA in Aarhus. Studenten met een AP diploma of een vergelijkbaar diploma kunnen een bachelordiploma in twee jaar afronden.

Inhoud en structuur

Het programma is georganiseerd in zeven semesters, waarbij elk semester een thema behandelt dat leidt tot een goed begrip van alle betrokken elementen, zoals ontwerp, planning en uitvoering van bouwprojecten.

Het leerproces omvat theorie in combinatie met een aantal multidisciplinaire projecten die zowel individueel als in groepen moeten worden uitgevoerd. Theorie lessen en lessen zullen aan het begin van elk semester een hogere intensiteit hebben, terwijl ze later meer projectgericht zijn.

In het 5e semester van dit programma moet je een specialisatie kiezen, terwijl het 6e semester de mogelijkheid biedt om praktische ervaring op te doen tijdens een stageperiode. In het laatste 7e semester schrijf je je laatste Bachelor-project.

specialisaties

Architectural Technology:
Studenten met een profiel voor architecturale technologie komen in aanmerking voor beroep in architectenbureaus, ingenieursbureaus of andere adviesbureaus - vaak in de hoedanigheid van manager of procescoördinator.


Bouwmanagement:
Studenten met een profiel voor bouwmanagement komen in aanmerking voor bezetting binnen contractbedrijven, vaak in de hoedanigheid van procescoördinatoren en projectmanagers.

Toelatingseisen

VIA University College accepteert internationale studenten die aan een van de volgende vereisten voldoen:

  • Diploma hoger secundair onderwijs en diploma van de Noordse landen, de Europese Unie en geassocieerde landen en anderen die het Europees Verdrag inzake de gelijkwaardigheid van diploma's die leiden tot toelating tot universiteiten hebben ondertekend
  • Internationaal en Europees baccalaureaat
  • Secondary School Leaving Certificate en een professionele handelseducatie binnen de bouwsector
  • Senior secundair of middelbare school vertrekkend certificaat Arkkitehti, Finland
  • De University Foundation Course aangeboden door VIA University College
  • Bygg-eller anlægstekniker, Noorwegen
  • Gymnasieingenjör, Zweden
  • Rakennusmestari, -insinööri, Finland
  • Arkkitehti, Finland
  • Andere gelijkwaardige certificaten of beroepskwalificaties
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Lees Minder
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Meer Minder