Bachelor in de bedrijfskunde - BBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Business Administration is een programma dat is ontworpen om een brede kennis te geven van de functionele gebieden van een bedrijf en hun onderlinge samenhang. De graad ontwikkelt ook de praktische managementvaardigheden van de student, communicatieve vaardigheden en zakelijke besluitvormingsmogelijkheden. Veel van onze cursussen omvatten training en praktische ervaring, in de vorm van case studies, presentaties, stages, bedrijfsbezoeken en interactie met experts uit de industrie.

119471_49660058_2086427418120061_8674376402113396736_o.jpg

Specialisaties / Majors

Met onze bacheloropleiding kun je tijdens je derde jaar een specialisatie selecteren. Het bereik van de aangeboden specialisaties vindt u hieronder:

 • Wereldwijd management
 • International Marketing Management
 • ondernemerschap
 • Hospitality Management
 • Logistiek management
 • Accounting
 • Financiën
 • Vroegschoolse educatie

Tijd voor voltooiing en start van het programma

De Bachelor of Business Administration is een 3-jarig programma. Er zijn verschillende mogelijkheden om het programma tijdens het academiejaar te starten. Stuur een e-mail naar info@ssm.swiss om erachter te komen wanneer de volgende intake is. Er worden elke maand examens gehouden. De lessen worden drie keer per week gegeven, elke sessie duurt maximaal drie uur. Er worden geen lessen gegeven tijdens school- of nationale feestdagen.

119473_02.jpg

Toekenningsorgaan en accreditatie

Na beëindiging van de drie jaar wordt de bachelorgraad toegekend door de Universiteit van Toerisme en Management in Skopje (UMTS). UMTS is een volledig geaccrediteerde instelling voor het verlenen van diploma's door het ministerie van Onderwijs in Macedonië. Het getuigschrift en de academische transcripties worden door het ministerie van Onderwijs afgestempeld voor authenticatie.

De Zwitserse School of Management

 • SSM is een door de UNESCO / Internationale Vereniging van Universiteiten goedgekeurde school
 • SSM is geaccrediteerd via de IACBE in de VS.
 • SSM is een kwaliteit gecertificeerde instelling voor hoger onderwijs, gecertificeerd door de Zwitserse federale overheid via EduQua
 • SSM is een geaccrediteerde instelling van het Amerikaanse Department of Veterans Affairs

119472_46707195_2019413841488086_5226798993903714304_o.jpg

Toelatingscriteria

Studenten die toegang willen krijgen tot het Bachelor of Business Administration-programma moeten hun secundair onderwijs hebben voltooid:

 • Zwitserse Matura, Duitse Abitur, Franse Baccalaureaat, Engelse 'A'-niveaus of Italiaanse Liceo.
 • Internationaal baccalaureaat, een Amerikaans middelbare schooldiploma of gelijkwaardig
 • Engels op TOEFL iBT-niveau van 80 of IELTS van min. 6 banden. Als Engels uw moedertaal is, bent u vrijgesteld van de TOEFL-test.

Progressie

Met een bachelordiploma kun je je inschrijven voor elke masteropleiding die wordt aangeboden door universiteiten. Je hebt ook het volste recht om zonder toelatingsexamen deel te nemen aan ons Master of Business Administration-programma, dat zeker je leven zal veranderen.

getuigenissen

"Ik ben een werkend persoon en ben als volwassen student bij SSM gaan werken omdat ik een bedrijfskundige carriere wilde nastreven. SSM biedt de opleiding die ik nodig heb. De lessen worden gegeven in kleine groepen in een familiale sfeer waar studenten en docenten communiceren gemak. Ik moet de docenten bedanken voor de aandacht die we in de klas hebben besteed. Dit heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Ik kijk ernaar uit mijn professionele ontwikkeling bij SSM voort te zetten. "

Jazzi F. G
SSM DBA-student


"Het BA (Hons) -programma van de Swiss School of Management is uitstekend. De instructeurs geven alle nodige kennis en delen hun ervaringen die nodig zijn om succesvol te werken in een competitieve omgeving. Als je hard studeert in de klas terwijl je in je vrije tijd bent je solliciteert voortdurend naar interessante banen, je zult geen problemen hebben om werk te vinden. Ik kreeg twee functies aangeboden tijdens mijn studie. Ik heb besloten een nieuwe uitdaging in het VK aan te gaan. Ondanks het veranderen van het land, blijf ik studeren aan de Swiss School of Management, Rome door afstandsonderwijs. Ik zou het BA (Hons) Degree-programma bij SSM aanbevelen. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA student


"Ik ging naar de Swiss School of Management in Rome voor het BBA dual award-programma en ik ben zeker blij dat ik dat gedaan heb! De klasgroottes waren geweldig, de docenten waren behulpzaam en ik was al in dienst voordat ik afstudeerde. Nu zit ik in een carrière waar ik van hou en niet gelukkiger kan zijn. "

Joan Chemiron
HRM Consultant bij het World Food Program - SSM Graduate


"Als student die lang in Amerika heeft gestudeerd, merkte ik dat veel studenten kunnen doen wat ik al doe. SSM geeft me die extra stap voorwaarts in mijn leven en carrière waar ik niet om kon vragen ergens anders!"

Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) student


Dien uw aanvraag of eventuele vragen in op het volgende e-mailadres: info@ssm.swiss

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lees meer

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Lees Minder